BAŞKAN YURDABAK'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Yaşam 24.05.2020 11:42:00 0
BAŞKAN YURDABAK

Isparta Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak anlamlı ifadelere yer verdi. Başkan Yurdabak, "Müslümanlar için büyük öneme sahip olan mübarek Ramazan ayı sona erdi ve bayram idrak ediliyor. Ramazan Bayramı'nın ilk gününde binlerce Müslüman ailesini büyüklerini, küçüklerini, arkadaşlarını, akrabalarını ve tüm sevdiklerinin bayramını evinde mesajlarla telefon aramalarıyla kutluyor.

Covit19 salgını nedeniyle buruk bir yıl, Razamazan, Bayram geçiriyoruz. Hükümetimizin çalışmalarıyla çok gelişen sağlık sistemiz sayesinde bu vebayı atlatmak üzereyiz. İnşallah önümüzdeki süreçte çok daha güçlenerek ve yepyeni bir Türkiye olarak çıkacağız. Saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü, kardeşliği simgeleyen Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar başta Sütçülerli Hemşehrilerim olmak üzere Isparta, Türkiye ve tüm Müsalüman aleminin Bayramını kutluyorum.

 

 

Gül üreticisinin meraklı bekleyişi sona erdi Gülbirlik Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda binlerce gül üreticisinin merakla beklediği 2025 yılı Gülçiçeği kilogram bedelini net 100 TL olarak belirledi. Gül paraları üreticilerin banka hesaplarına yatırılacak.
17 ilde FETÖ operasyonu: 21 gözaltı Konya merkezli yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 17 ilde düzenlenen operasyonlarda, örgütün Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki askeri gizli yapılanmasında faaliyet yürüttükleri belirlenen 21 şüpheli gözaltına alındı.
‘Isparta’nın dünü, bugünü, yarını iii’ projesinde sona gelindi Isparta’nın geleceğine yön verecek en kapsamlı projelerden biri olan ‘Isparta’nın Dünü, Bugünü, Yarını III’ projesi tamamlanma aşamasına geldi. Paydaş kurum temsilcilerinin katılımıyla, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) ev sa
Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı! Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!
Sav’da beyaz zambak ve salep üretimi başladı Sav’da başlatılan beyaz zambak ve salep üretimi, hem kozmetik ve gıda sektörlerine katkı sağlayacak hem de çiftçilere ek gelir imkânı sunacak.