Başkan Zeyrek: Şiddetin değil minnetin konuşulduğu Türkiye istiyoruz

Başkan Zeyrek: Şiddetin değil minnetin konuşulduğu Türkiye istiyoruz


Yaşam 28.04.2025 12:19:21 0
Başkan Zeyrek: Şiddetin değil minnetin konuşulduğu Türkiye istiyoruz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “28 Nisan Sağlıkçıya Şiddete Hayır Günü” dolayısıyla bir açıklama yaptı. Sağlık emekçilerinin maruz kaldığı şiddete dikkat çeken Başkan Zeyrek, toplumsal farkındalığın artırılması çağrısında bulundu.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, 28 Nisan Sağlıkçıya Şiddete Hayır Günü’nde sağlık çalışanlarına destek mesajı verirken, şiddetin değil minnetin konuşulduğu bir Türkiye çağrısı yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek, 28 Nisan Sağlıkçıya Şiddete Hayır Günü’nde sağlık çalışanlarına yönelik şiddete dikkat çekti.

Zeyrek, “Sağlık emekçilerimiz her gün şiddete maruz kalıyor. İnsanı yaşatmak için fedakârlık yapan bu çalışanların hakkını ödeyemeyiz. Şiddeti önlemek, onların itibarını korumak için hepimize görev düşüyor. Şiddetin her türlüsüne karşıyız” dedi.

Farkındalık için belediye çalışanlarının bir gün beyaz giyindiğini belirten Zeyrek, “Hiçbir sağlıkçının Beyaz Kod vermek zorunda kalmadığı, şiddetin yerini minnetin aldığı bir Türkiye temenni ediyorum” diyerek, şiddetin son bulması için ortak sorumluluk çağrısında bulundu.

Bursa Gemlik meydanda yaya kaldırımı genişliyor Bursa Gemlik meydanda yaya kaldırımı genişliyor
Kılca, piknik ve hobi bahçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi Kılca, piknik ve hobi bahçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi
1. Manisa Mesir Tiyatro Festivali büyük ilgi gördü 1. Manisa Mesir Tiyatro Festivali büyük ilgi gördü
Bursa’da “Temel Eğitimde Çocuk Edebiyatı” çalıştayı Bursa’da “Temel Eğitimde Çocuk Edebiyatı” çalıştayı
Kocaeli Büyükşehir, Avrupa’nın en büyük kariyer fuarına iş birliği yapıyor Kocaeli Büyükşehir, Avrupa’nın en büyük kariyer fuarına iş birliği yapıyor