Başkan Başdeğirmen: “Eli boş gönlü hoş kişiler işlerin önünü tıkıyor”

Başkan Başdeğirmen, geciken projelerin sebebini “bilgisayar başından yapılan şikâyetler ve açılan davalar” olarak açıkladı.


Siyaset 5.09.2025 14:50:00 0
Başkan Başdeğirmen: “Eli boş gönlü hoş kişiler işlerin önünü tıkıyor”

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye meclisi toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Geciken ve zamanaşımına uğrayan projelerin sebeplerine değinen Başdeğirmen, sürecin arka planında yaşanan engellemelere dikkat çekti.

Başdeğirmen, özellikle Isparta’nın hayrına yapılan birçok çalışmanın, kişisel hırs ve kıskançlık sebebiyle sekteye uğratıldığını ifade ederek şu sözlere yer verdi:
“Maalesef eli boş gönlü hoş kişiler, oturdukları yerden bilgisayar başında şikâyet dilekçeleri yazarak davalar açıyor. Böylelikle işler aksıyor, memleketin faydasına olan hiçbir şeye izin vermemeye çalışıyorlar. Biz ise asıl yapılacak işlerle değil, muhasebe süreçleriyle uğraşmak zorunda kalıyoruz.”

Başkan, bu tür engellemeler nedeniyle bazı projelerin geciktiğini, bazılarının ise zamanaşımına uğradığını belirterek, “Isparta için atılan her adımı, sadece kişisel çıkarlarla hareket eden birilerinin engellemeye çalışması, şehrin gelişiminin önünde büyük bir sorun teşkil ediyor” dedi.

Başdeğirmen, belediye olarak şehrin menfaati için mücadele etmeye devam edeceklerini, engellemelere rağmen Isparta’nın geleceğini şekillendirecek projeleri hayata geçirme kararlılığında olduklarını da vurguladı.

Interfresh Eurasia Fuarı İzmir’de kapılarını açtı Interfresh Eurasia Fuarı İzmir’de kapılarını açtı
Muğla Büyükşehir’den Behiye teyze ve kızına destek eli Muğla Büyükşehir’den Behiye teyze ve kızına destek eli
Bursa Yıldırım’da afet farkındalığı artıyor Bursa Yıldırım’da afet farkındalığı artıyor
Muğla’da 10 bin ton tıbbi atık güvenle bertaraf edildi Muğla’da 10 bin ton tıbbi atık güvenle bertaraf edildi
Merkez Bankası PPK Özeti'ni yayımladı... Enflasyon ve küresel riskler izleniyor Merkez Bankası PPK Özeti'ni yayımladı... Enflasyon ve küresel riskler izleniyor