Başkan Başdeğirmen’in desteğiyle Senirce köyüne Kur’an Kursu inşa ediliyor

Başkan Başdeğirmen’in desteğiyle Senirce köyüne Kur’an Kursu inşa ediliyor


Gündem 21.03.2025 19:00:00 0
Başkan Başdeğirmen’in desteğiyle Senirce köyüne Kur’an Kursu inşa ediliyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in desteğiyle Gönen ilçesine bağlı Senirce köyünde Kız Kur’an Kursu inşa ediliyor. Kur’an Kursu için inşaat çalışmaları başlarken, Senirce Köyü Muhtarı Şahin Adat, hem malzeme desteği hem de köye gönderilen kapalı otobüs durağı için Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Gönen ilçesine bağlı Senirce köyünde Kız Kur’an Kursu yoktu. Senirce Köyü Muhtarı Şahin Adat, köye Kız Kur’an Kursu kazandırmak için Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den malzeme desteği talebinde bulundu. Talep üzerine Isparta Belediyesi tarafından Senirce köyüne inşa edilecek Kız Kur’an Kursu için briket ve malzeme desteğinde bulunuldu. Malzemelerin gelmesiyle birlikte Kur’an Kursu’nun inşaat çalışmaları başladı.

Senirce Köyü Muhtarı Şahin Adat, köylerinde Kız Kur’an Kursu olmadığı için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den malzeme desteği talebinde bulunduklarını ve taleplerinin yerine getirildiğini söyledi. Adat, “Kur’an Kursumuz için briket ve malzemelerimiz geldi, inşaatımız başladı. Ayrıca çocuklarımızın yağmur ve soğuktan etkilenmemeleri için kapalı otobüs durağı talebimiz oldu. Başkanımız otobüs durağımızı da gönderdi. Başkanımıza her zaman ulaşabiliyoruz. Senirce köyü olarak Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’den çok memnunuz. Allah razı olsun, teşekkür ederiz” dedi.

Isparta’nın arama kurtarma gücü tescillendi Isparta Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ISAK, 6 Şubat depremlerinin ardından güçlenerek uluslararası arama kurtarma görevlerine hazır bir yapıya kavuştu.
Gülistan kapalı pazarı açılışına davet Isparta Belediyesi tarafından Gülistan Mahallesi’ne yapılan kapalı pazar alanının açılışı 7 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen açılışa tüm vatandaşları davet etti.
Antalya’da esnaf odaları seçimleri gerildi: Bürokrasi iddiaları gündemde AESOB’a bağlı esnaf odalarında süren seçimler, muhalif adaylara yönelik baskı iddialarıyla gölgelenirken, bürokrasinin sürece müdahil olduğu öne sürüldü.
Türel’in tepkisi haberleri sildirdi Menderes Türel’in sosyal medyadan yaptığı sert açıklamanın ardından, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran’ın iddialarını haberleştiren bazı internet sitelerinin içerikleri yayından kaldırması dikkat çekti.
Kepez’de çevre kirliliğine sıfır tolerans Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı Birimi ekipleri, 2025 yılında ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimler sonucunda çevre kirliğine neden olan kişi ve işletmelere ait 98 araç plakasına toplam 3 milyon 12 bi