Başkan Hatice Sekmen, İlçe ve Kırsalda Sorunları Hızla Çözüyor

İbradı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İbradı–Üzümdere yolunda bozulan bölgelerde bakım ve yama çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.


Siyaset 13.12.2025 00:39:00 0
Başkan Hatice Sekmen, İlçe ve Kırsalda Sorunları Hızla Çözüyor

Antalya İbradı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İbradı–Üzümdere güzergâhında tespit edilen bozulmuş yol bölgelerinde yama ve bakım çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalarla sürücülerin daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlaması hedeflendi.

Belediye ekiplerinin saha çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten yetkililer, özellikle ulaşım güvenliğini etkileyen noktalarda hızlı müdahalede bulunarak trafik akışını daha sağlıklı hale getirdiklerini ifade etti. Bozulan bölgelerin onarılmasıyla yolun kullanım kalitesinin önemli ölçüde arttığı bildirildi.

İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde tespit edilen sorunlara hızla çözüm üretmesiyle vatandaşların takdirini topluyor. Sekmen’in yönetim anlayışıyla ilçe halkına daha konforlu, güvenli ve yaşanabilir bir çevre sunmak amacıyla çalışmaların kararlılıkla sürdüğü vurgulandı.

İbradı Belediyesi, yol bakım ve iyileştirme çalışmalarının planlı şekilde devam edeceğini duyurdu.

yol görseli olabilir
Fotoğraf açıklaması yok.
Fotoğraf açıklaması yok.
MEB’den eğitimde yeni dijital adım: Okul Dışı Öğrenme Platformu geliyor Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin ders içeriklerine uygun müze, kütüphane ve bilim merkezlerine tek tıkla ulaşabileceği “Okul Dışı Öğrenme” dijital platformunu hayata geçirmeye hazırlanıyor.
Ali Çetin: “Tarımın gücü sahadaki esnafımızdır” AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Aksu ilçesinde tarım sektöründe faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek esnafın talep ve beklentilerini yerinde dinledi.
Genel sekreter değil, yardımcıları değişti: Isparta il özel idaresi’nde dikkat çeken atamalar Uzun süredir genel sekreter ataması beklenen Isparta İl Özel İdaresi’nde beklenti yine karşılık bulmadı. Genel sekreterlik makamı yerinde kalırken, kurumda değişim bu kez yalnızca genel sekreter yardımcıları ve şube müdürleri düze
ITSO, TÜM PAYDAŞLARI AYNI MASADA BULUŞTURDU İNŞAAT SEKTÖRÜNDE CAM BALKON UYGULAMALARI NETLEŞTİ
Burdur Valisi Bilgihan’dan gazi ailelerine ziyaret Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, aile ziyaretleri programı kapsamında kentte yaşayan kahraman gazilerle bir araya geldi. Programın devamında Çocuk Evi’ni ziyaret eden Vali Bilgihan, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.