24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Atabey Kaymakamı Selami Işık ile birlikte ilçedeki okul ve kurumları ziyaret eden Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan, öğretmenlerin gününü kutladı.
Heyette İlçe Emniyet Amiri Ali Aksel, İlçe Jandarma Komutanı J. Üstğm. Tamer Başer, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abdullah Alpay Açar, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dt. Tuğba Işıdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Durgut ve şube müdürleri de yer aldı.
Ziyaretlerde öğretmenlere günün anlamına yönelik hediyeler sunulurken, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” temalı saatler de okul yöneticilerine takdim edildi.
Başkan Pehlivan, öğretmenlerin toplumun geleceğini inşa eden en önemli rehberler olduğunu vurgulayarak, tüm öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.