Gündem
Gündem HaberleriBaşkan Sekmen’den Sahada Örnek Duruş
İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Ormana Mahallesi’nde yaprak ve çamurlu alanlarda yapılan temizlik çalışmalarına belediye personeliyle birlikte katılarak, daha temiz ve güvenli bir çevre için sahada görev aldı.
Antalya İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Ormana Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına belediye personeliyle birlikte sahada katıldı. Sokaklara dökülen yapraklar ve çamurlu alanlarda yapılan çalışmalarla mahallede kapsamlı bir çevre temizliği gerçekleştirildi.
Başkan Sekmen, temizlik çalışmaları sırasında yaptığı paylaşımda, vatandaşların daha temiz, sağlıklı ve güvenli bir çevrede yaşamlarını sürdürebilmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı. “İşimiz gücümüz İbradımız” ifadelerini kullanan Sekmen, belediye ekiplerinin özverili çalışmasına dikkat çekti.
İbradı Belediyesi, ilçe genelinde çevre temizliği ve düzenleme çalışmalarını belirli bir program dahilinde sürdürerek, yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.


