Başkan Yurdabak: "Emekçilerimizin Yanındayız"

Sütçüler Belediyesi, belediyede görev yapan personelin maaşlarında iyileştirme yapılmasını öngören ek protokolü imzaladı.


6.05.2025 22:15:00 0
Başkan Yurdabak:

İyileştirme protokolü, Hizmet-İş Isparta İl Başkanı Sayın Caner Macit’in de katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Belediyemizde çalışan personel maaşlarında iyileştirme yaparak, Hizmet-İş Isparta İl Başkanı Sayın Caner MACİT’in de katılımlarıyla ek protokolü imzaladık. Belediyemizin imkânları doğrultusunda, her zaman olduğu gibi bundan sonra da Sütçülerimizin her köşesinde, sokağında, mahallesinde gece-gündüz, soğuk-sıcak demeden vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri sunabilmek için birlikte mücadele etmekten gurur duyduğum emekçi kardeşlerim, kıymetli personellerimin yanında olmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.”

Antalya’da büyük katılımlı AK Parti iftarı AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın iftar programında Genel Sekreter Eyüp Kadir İnan, siyasi parti temsilcileri, STK ve protokol üyeleriyle gönül sofrasında bir araya geldi.
Burdur’un acil sağlık filosuna hayırsever desteği Protokol imzalandı Burdur’da acil sağlık hizmetlerinin kapasitesini artırmak amacıyla Valilik koordinesinde hibe protokolü imzalandı. Hayırsever Bahriye Şenyurt tarafından bağışlanan tam donanımlı ambulans, kentin sağlık altyapısına dahil edildi.
Isparta belediyesinin mülkünü harabeye çevirdiler Isparta Belediyesi’nin Emre Mahallesi Öküzbattı Mesireliği’nde bulunan restoran ve kafesinde, 5 yıldır süregelen kiracı krizi şoke eden bir sonla noktalandı.
Antalya’da sanat ve teknolojinin dev buluşması Antalya Gökkuşağı Koleji ile İstanbul Gelişim Üniversitesi, Ruin Adalia’nın tarihi atmosferinde düzenlenen “Kültür, Sanat ve Sürdürülebilirlik Sempozyumu”nda dijital dönüşüm ve sürdürülebilirliği odağına alan dev bir organizasyona
PFDK’dan Süper Lig ve 1. Lig kulüplerine cezalar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol Süper Lig’den 10 kulübe para cezası uyguladı.