Başkan Yurdabak: "Emekçilerimizin Yanındayız"

Sütçüler Belediyesi, belediyede görev yapan personelin maaşlarında iyileştirme yapılmasını öngören ek protokolü imzaladı.


6.05.2025 22:15:00 0
Başkan Yurdabak:

İyileştirme protokolü, Hizmet-İş Isparta İl Başkanı Sayın Caner Macit’in de katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Belediyemizde çalışan personel maaşlarında iyileştirme yaparak, Hizmet-İş Isparta İl Başkanı Sayın Caner MACİT’in de katılımlarıyla ek protokolü imzaladık. Belediyemizin imkânları doğrultusunda, her zaman olduğu gibi bundan sonra da Sütçülerimizin her köşesinde, sokağında, mahallesinde gece-gündüz, soğuk-sıcak demeden vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri sunabilmek için birlikte mücadele etmekten gurur duyduğum emekçi kardeşlerim, kıymetli personellerimin yanında olmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.”

Seçim sürecine 10 milyonluk gölge Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında şüpheli ifadesi, CHP’li Ali Mahir Başarır’a nakit para ve daire verildiği iddiasını gündeme taşıdı.
Keçiborlu’da muhtarlar kahvaltıda buluştu: Köylerin geleceği masaya yatırıldı Keçiborlu’da köylerin geleceği konuşuldu. Aydoğmuş Köyü Muhtarı Recep Coşgun’un davetiyle düzenlenen kahvaltı programında Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ile köy muhtarları bir araya gelerek, ilçeye bağlı 1 belde ve 14 köyün s
Finike’de geceyi fırtına vurdu Antalya’nın Finike ilçesinde gece saatlerinde etkili olan yağmur ve fırtına seralara ve evlere zarar verdi, bazı binaların çatıları uçarken apartman camları kırıldı.
Aksu’da sel alarmı: Belediye teyakkuzda Antalya’nın Aksu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası belediye ekipleri gece boyunca sahada görev yaptı. Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek tüm birimlerle çalışmaları
Böcek'in evinden 1 milyon liranın üzerinde nakit çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede bir detay dikkat çekti. Tutuklanıp görevden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in