Başkan Yurdabak: "Emekçilerimizin Yanındayız"

Sütçüler Belediyesi, belediyede görev yapan personelin maaşlarında iyileştirme yapılmasını öngören ek protokolü imzaladı.


6.05.2025 22:15:00 0
Başkan Yurdabak:

İyileştirme protokolü, Hizmet-İş Isparta İl Başkanı Sayın Caner Macit’in de katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Belediyemizde çalışan personel maaşlarında iyileştirme yaparak, Hizmet-İş Isparta İl Başkanı Sayın Caner MACİT’in de katılımlarıyla ek protokolü imzaladık. Belediyemizin imkânları doğrultusunda, her zaman olduğu gibi bundan sonra da Sütçülerimizin her köşesinde, sokağında, mahallesinde gece-gündüz, soğuk-sıcak demeden vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri sunabilmek için birlikte mücadele etmekten gurur duyduğum emekçi kardeşlerim, kıymetli personellerimin yanında olmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.”

22 ilde dolandırıcılık operasyonu: 247 tutuklama Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde 22 ilde gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonlarında 390 şüpheli yakalandı.
TİMBİR 3 yaşında; “Dijital Medyanın Birliği, Türkiye’nin Gücü" Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), internet medyasının kurumsallaşması yolunda yürüttüğü çalışmalarla üçüncü kuruluş yılını geride bırakmanın gururunu yaşıyor.
Hava trafiği artış gösterdi: 2 ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet Türkiye genelindeki havalimanlarında ocak–şubat döneminde direkt transit yolcular dahil olmak üzere toplam 32 milyon 877 bin 752 yolcuya hizmet verildi.
Antalya turizmi bayrama hazır: Rezervasyonlar doluyor Antalya’da Ramazan Bayramı öncesi turizm hareketliliği başladı. POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu, açık otellerde doluluk oranının yüzde 95-100’e ulaşmasını beklediklerini söyledi. Erken rezervasyonlar geçen yılın üzerinde seyrediyor,
“Isparta’da beş kala iftar ve kadın programına katılım” Bakan Işıkhan, gençlerle sürücülere iftarlık dağıttı, ardından güçlü kadınlar için düzenlenen programda mesajlar verdi.