“Başkanımız bizi hiç geri çevirmiyor”

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gelendost ilçesine bağlı Köke köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, yapımına Isparta Belediyesi’nin de destek verdiği düğün salonu inşaatında incelemelerde bulundu.


15.02.2026 15:58:00 0
“Başkanımız bizi hiç geri çevirmiyor”

Isparta Gelendost ilçesine bağlı Köke Köyü Muhtarı Musa Aldemir, Başkan Başdeğirmen’in kendilerini hiç geri çevirmediğini belirterek, teşekkür etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gelendost ilçesine bağlı Köke köyünü ziyaret etti. Vatandaşların samimi ilgisiyle karşılanan Başkan Başdeğirmen, talep ve önerileri dinledi, yapılabileceklerle ilgili istişarelerde bulundu. Başkan Başdeğirmen’e ziyaretinde Gelendost İl Genel Meclisi Üyesi Samed Nayır, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Ertunç ve belediye başkan yardımcıları ile daire müdürleri eşlik etti.
Köke Köyü Muhtarı Musa Aldemir, köylerini ziyaret eden Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Briket ve kilit parke taşı talebimiz olmuştu. Başkanımızdan Allah razı olsun, gönderdi. Düğün salonumuza başkanımız gerekli destekleri veriyor. Başkanımız bizi hiç geri çevirmiyor” dedi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, köylerde düğün salonlarının önemli olduğunu belirterek, düğün, nişan ve diğer etkinliklerin bu alanlarda yapıldığını söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Düğün salonları toplanma, sohbet etme yeri oluyor. Onun için yapılması lazım. Köylülerimizin eline sağlık, yapıyorlar. Düğün salonumuzun ihtiyaçlarına yardımcı oluyoruz. İl Özel İdare’nin yaptıklarının yanında eksik kalan, bize düşen vazife olursa biz de gerekeni yapıyoruz” ifadelerinde bulundu.
Ayakkabı boyacılığı yapan bir vatandaş da boya sandığının kırıldığını belirterek, boya sandığı talebinde bulundu. Başkan Başdeğirmen, kendisine boya sandığı verileceğini söyledi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sonra köyde yapımı devam eden düğün salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

“Başkanımız bizi hiç geri çevirmiyor” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gelendost ilçesine bağlı Köke köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, yapımına Isparta Belediyesi’nin de destek verdiği düğün salonu inşaatında incelemelerde bulundu.
Alanya’da Fırtına Sonrası Sahiller Çöple Kaplandı Şiddetli yağış ve dev dalgalar, dere yataklarından ve deniz dibinden sürüklenen tonlarca atığı Galip Dere Plajı’na taşıdı. Belediye ekipleri temizlik çalışmalarına başlarken, uzmanlar kalıcı atık yönetimi çağrısı yaptı.
Giden gelmez dağları: Doğanın affetmediği yer Efsanelerle anılan Gidengelmez Dağları, yalnızca ürkütücü hikâyelerin değil; insanın doğa karşısındaki sınırlarını hatırlatan acı tecrübelerin de adresi. Bu dağlar, cesareti değil tedbiri sınar.
Vali Erin: Yağış sonrası barınakları inceledi Isparta Valisi Abdullah Erin, aşırı yağışların ardından Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yürütülen iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, özveriyle görev yapan personele teşekkür etti.
Hoyran’da Acı Son: Balık Tutarken Hayatını Kaybetti Isparta Eğirdir Gölü’nde balık tutmak için tekneyle açılan 64 yaşındaki Tevfik Elmas, dengesini kaybederek suya düştü. Ekiplerin çalışması sonucu Elmas’ın cansız bedenine ulaşıldı.