Batman Milli Eğitim Müdürlüğü, sınav kaygısına rehber oldu

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından hayata geçirilen Hayata Rehberlik Projesi kapsamında öğrencilere Sınav Kaygısı ve Stres Yönetimi eğitimi verildi.


Gündem 2.04.2021 13:00:00 0
Batman Milli Eğitim Müdürlüğü, sınav kaygısına rehber oldu
BATMAN (İGFA)- Batmanda öğrencilere Sınav Kaygısı ve Stres Yönetimi eğitimi verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği "Hayata Rehberlik Projesi" Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından yürütülüyor. 

Batman Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi konferans salonunda gerçekleşen eğitim programına İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Kurtaran,  Kültür ve Turizm İl Müdürü M. İhsan Aslanlı, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi Müdürü, RAM idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Rehber Öğretmen M. Anıl Erdem tarafından öğrencilere verilen eğitmde sınav kaygısı ve stres yönetimi konusunda deneyimler ve taktikler paylaşıldı. Erdemin sunumu ardından programa katılan öğrenciler arasında yarışma düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti