Batmanda televizyon hırsızları yakalandı!

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, Gap Mahallesinde televizyon çalan hırsızları iki günde yakaladı.


Gündem 9.03.2021 10:00:00 0
Batmanda televizyon hırsızları yakalandı!

BATMAN (İGFA) - Batmanın Gap Mahallesinde bulunan bir işyerinden plazma televizyon hırsızlığı olayını araştıran Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olayın şüphelisi olduğu tespit edilen iki kişiyi gözaltına aldı. Çalıntı televizyonlarla birlikte gözaltına alınan şüphelilerden S.Anın 4 suçtan, diğer şüpheli S.Anın da 11 ayrı suçtan kaydı bulunduğu tespit edildi. Televizyon sahibine teslim edilirken, şüpheliler emniyetteki ifadeleri ardından adli makamlara sevk edildi. Olayın zanlısı olduğu tespit edilen iki kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 2 MİLYONU GEÇTİ Antalya'ya yılın şubat, mart. nisan ve mayıs ayında 2 milyon 66 bin 962 turist geldi. Bu sayı, kent turizminde tüm zamanların en iyi başlangıcı olarak tarihe geçti.
Senirkent'te 25 İşçi İşten çıkarıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Senirkent'te yeni başkanın ilk icraatı ne oldu
Yalvaç Belediye Meclisi iki kritik maddeye onay vermedi Kamuoyunun merakla beklediği araç satışı ile GÖLTAŞ hisselerinin satışı konusunda meclis Başkan Kodal’a vize vermedi.
Başdeğirmen: İşbirliği içinde hizmet edeceğiz Isparta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Macit ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Mustafa Dokur’dan Başkan Başdeğirmen’e teşekkür 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Isparta’dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Dokur, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kentin...