Belde’den köye dönen 4 yerleşime doğalgaz müjdesi

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Büğdüz, Bağsaray, Mamak ve Kozağaç köylerinde doğalgaz şebeke çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağını açıkladı.


Siyaset 12.03.2026 01:54:00 0
Belde’den köye dönen 4 yerleşime doğalgaz müjdesi

Burdur’da geçmişte belde statüsünde yer alan ve imar planı bulunan dört yerleşim biriminde doğalgaz altyapısı için geri sayım başladı. AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Büğdüz, Bağsaray, Mamak ve Kozağaç köylerini kapsayan doğalgaz şebeke çalışmalarının çok kısa süre içerisinde sahada başlayacağını duyurdu.

Milletvekili Oğuz, projenin bölge halkının yaşam kalitesini artıracağını belirterek, köylerin daha konforlu ve ekonomik bir enerji kaynağına kavuşacağını ifade etti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Oğuz, “Daha önce belde statüsünde bulunan ve imar planına sahip olan Büğdüz, Bağsaray, Mamak ve Kozağaç köylerimizde doğalgaz çalışmaları çok yakında başlıyor. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak, daha konforlu ve ekonomik bir enerjiye kavuşmalarını sağlayacak bu önemli yatırımın köylerimize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Doğalgaz altyapısının tamamlanmasıyla birlikte söz konusu köylerde ısınma maliyetlerinin düşmesi ve yaşam konforunun artması bekleniyor. Projenin sahadaki çalışmalarının kısa süre içerisinde başlaması planlanıyor.

Şükrü Sözen soruşturmasında yeni dalga: 36 kişiye operasyon Antalya’nın Manavgat ilçesinde, tutuklu eski belediye başkanı Şükrü Sözen dönemine yönelik yürütülen rüşvet, zimmet ve ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında eski belediye başkan yardımcısı, belediye çalışanla
Antalya Büyükşehir’de Taciz İddiası: Meclis Üyesi Şanlı’dan Savunma Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde görevli bir kadın personelin şikâyeti üzerine hakkında taciz ve tehdit iddiasıyla soruşturma başlatılan Belediye Meclis Üyesi Taylan Şanlı’nın avukatı Tuna Akkuş, iddiaların tek taraflı...
Belde’den köye dönen 4 yerleşime doğalgaz müjdesi AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Büğdüz, Bağsaray, Mamak ve Kozağaç köylerinde doğalgaz şebeke çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağını açıkladı.
HÜDA PAR Isparta’da iftar sofrası kurdu HÜDA PAR Isparta İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programı, siyaset, sivil toplum ve iş dünyasından çok sayıda ismi aynı sofrada buluşturdu. Programda Ramazan ayının birlik, dayanışma ve kardeşlik ruhuna vurgu yapıldı.
“Türel, başarılı öğrencilerle aynı sofrada iftar açtı” Antalya’nın gururu Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, LGS’de Türkiye 10’uncusu olmanın sevincini Menderes Türel ile birlikte iftar açarak kutladı. Türel, öğrencilerle aynı tabldot sırasına girerek gençlerle birebir sohbet etti.