Belediyenin iftar sofralarında Ramazan coşkusu devam ediyor

Belediyenin iftar sofralarında Ramazan coşkusu devam ediyor


Siyaset 9.03.2025 21:16:00 0
Belediyenin iftar sofralarında Ramazan coşkusu devam ediyor

Isparta Belediyesi’nin İstiklal Yeraltı Katlı Otoparkında Ramazan ayının manevi atmosferinde kurulan iftar sofrasında her gün binlerce vatandaş iftarını açıyor. AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, Kadın Kolları Başkanı Dilek Gündüz ve parti teşkilatı da kurulan iftar sofrasına konuk oldu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Ramazan ayı dolayısıyla kurulan iftar sofrasında vatandaşları ağırlarken, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve parti teşkilatı ile birlikte masaları dolaşarak vatandaşlara afiyet olsun dileklerinde bulundu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti teşkilatı tarafından kadınlara çiçek dağıtıldı.

İftar öncesinde protokol üyeleri sıraya girerek yemeklerini aldı. İftar öncesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler seslendirilirken, ezan ile birlikte yapılan dua ile iftarlar açıldı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşlara ‘Hayırlı Ramazanlar’ dileklerinde bulundu. Başdeğirmen, “Ramazan ayı boyunca tüm vatandaşlarımızı iftar sofralarımıza davet ediyoruz” dedi.

Vatandaşlar ise iftar sofralarına konuk olmaktan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.


Ünlü sanatçı Zara Antalya'da konser verdi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı'ndaki Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sevilen sanatçı Zara, şarkılarını konseri izlemeye gelen binlerce Antalyalı ile birlikte söyledi.
Antalya il emniyet müdürlüğü, Kaş’ta iftar programında buluştu Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı olan eşi Melek Arslan, ilçe protokolü ve Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Kepez’in Zübeyde Hanım Eğitim ve sosyal tesisi hizmete açıldı Kepez Belediyesi, kadınlara özel Eğitim ve Sosyal Tesisi’ni Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın adıyla taçlandırarak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde hizmete açtı. Başkan Mesut Kocagöz, “Bu tesisin adını taşıyan Zübeyde Hanım
Ekrem İmamoğlu Antalya’da vatandaşlarla buluştu Ekrem İmamoğlu Antalya’da vatandaşlarla buluştu
Belediyenin iftar sofralarında Ramazan coşkusu devam ediyor Belediyenin iftar sofralarında Ramazan coşkusu devam ediyor