Gündem

Gündem Haberleri

Benzine beklenen indirim geldi


Gündem 3.04.2020 01:00:00 0
Benzine beklenen indirim geldi

Petrol fiyatlarındaki düşüş eğiliminin sürmesi ile son olarak LPG'ye 95 kuruş olarak yansıyan büyük indirimin ardından benzine de 14 kuruş indirim geldi. İndirim bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

 

Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 14 kuruş indirime gidilecek.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 5,20 liradan satılan benzinin litre fiyatı ise 5,06 lira olacak.

Benzinin litresi İstanbul'da 5,13 liradan 4,99 liraya, İzmir'de 5,20 liradan 5,06 liraya inecek.

Dün benzinin litre fiyatına 8 kuruş zam, otogazda ise 95 kuruş indirim yapılmıştı.

 

AKARYAKIT FİYATLARININ HESAPLANMASI

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere kalorifer yakıtında 17, fuel oilde 19, yüksek kükürtlü fuel oilde 12, kuruş fiyat indirimi meydana gelmiştir

Burdur belediyesi’nin gevşekliği pes dedirtti Yağmur öncesi yapılması gereken temizlik, yağmur başladıktan sonra yapılınca Burdur Belediyesi’nin gevşekliği tepki topladı. Vatandaşlar, “Şiddetli yağış olsaydı şehri sel götürebilirdi” diyerek uyardı.
SDÜ ve ISUBÜ Öğrencilerine Özel Puan Kampanyası! Isparta Meydan AVM'den alışveriş yap, faturanı danışmaya götür, Meydan Card'a yükle puanlarını topla.
Isparta'da Drone ile trafik denetimi Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Eylül 2025 tarihinde Konya yolu, Eğirdir-Gelendost arasındaki virajlarda drone destekli trafik denetimi gerçekleştirdi.
Serik Esnaf Odası’ndan vergi düzenlemesine erteleme talebi Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, 30 büyükşehirde basit usul mükelleflerin 2026’dan itibaren gerçek usule geçirilmesini öngören düzenlemenin küçük esnafı zorlayacağını belirterek, kararın ertelenmesini istedi.
Isparta’dan TEKNOFEST’e 5 proje ile katılım Vali Abdullah Erin, 17-21 Eylül 2025 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek TEKNOFEST finalinde Isparta’yı 5 değerli proje ile temsil edecek öğrencilerle buluştu. Erin, gençlere başarılar diledi, öğretmen ve danışmanları tebrik ett