Bilecik Jandarma'dan miniklere güvenlik ve trafik eğitimi

Bilecik Jandarma'dan miniklere güvenlik ve trafik eğitimi


Yaşam 25.10.2025 09:25:26 0
Bilecik Jandarma

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, geleceğin bilinçli bireylerini yetiştirmek amacıyla yürüttüğü “Bilinçli Toplum, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında Dodurga İlkokulu’nda anlamlı bir etkinlik düzenledi.

BİLECİK (İGFA) - Eğitim programına katılan 86 öğrenciye, Jandarma ekipleri tarafından hem bilgilendirici hem de eğlenceli eğitimler verildi.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, öğrencilere kişisel güvenlik, okul ve çevre güvenliği konularında farkındalık kazandırırken, doğa ve hayvan sevgisi üzerine de keyifli bir sunum gerçekleştirdi.

Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ise çocuklara genel trafik kuralları hakkında bilgilendirme yaparak, güvenli yaya ve yolcu olmanın önemini anlattı.

Etkinliğin en çok ilgi çeken bölümü ise Jandarma Köpek Unsurları’nın gösterisi oldu. Eğitimli köpeklerin sergilediği kabiliyetler, öğrencilerden büyük alkış aldı.

Program sonunda miniklere çeşitli hediyeler dağıtılırken, öğrenciler hem eğlenip hem öğrenmenin mutluluğunu yaşadı.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, bu tür eğitimlerin yıl boyunca farklı okullarda sürdürüleceğini belirterek, “Çocuklarımızın güvenli bir geleceğe adım atması için farkındalık çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Gençlere Umut olan merkeze Yeşilova'dan tam destek Rehabilitasyon ve danışmanlık hizmetleriyle dikkat çeken Empati Kampı’na Yeşilova ilçe yöneticilerinden moral ziyareti.
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’ya LÖSEV’den anlamlı hediye Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, LÖSEV’e yapılan katkılardan dolayı son derece anlamlı bir hediyeyle onurlandırıldı.
Menderes Türel’den “Güçlü Türkiye İçin Temiz Belediyeler” Mesajı AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde yerel yönetimlerin ülkeye değer kattığını söyledi.
Kış lastiği zorunluluğu başlıyor: Yeni dönem yarın itibarıyla devrede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının yarın başlayacağını ve 15 Nisan’a kadar devam edeceğini açıkladı. Uygulama, şehirlerarası yollarda yolcu ve yük taşıyan tüm ticari araçlar için mec
Kocaeli’de çocuklara renkli ve öğretici ara tatil Kocaeli’de çocuklara renkli ve öğretici ara tatil