Bilecik’te öğrencilerin sağlığı için önemli adım

Bilecik’te öğrencilerin sağlığı için önemli adım


Yaşam 12.12.2024 09:32:05 0
Bilecik’te öğrencilerin sağlığı için önemli adım

Bilecik Valiliği Koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Bilecik genelindeki okullarda skolyoz (omurga eğriliği) erken teşhisi, izlenmesi ve gerekli tedbirlerin alınması çalışmaları hayata geçiriliyor.

BİLECİK (İGFA) - İl Sağlık Müdürlüğü Ekiplerince okullarda yapılacak taramalar sayesinde çocukların fiziksel gelişimleri yakından takip edilerek hem sağlıkları hem de eğitim hayatları olumlu yönde desteklenecek.

Yapılan protokol kapsamında 2024-2025 eğitim-öğretim yılında Bilecik il genelindeki okullarda öğrenim gören öğrencilerde Skolyoz riskinin erken teşhisi, izlenmesi ve gerekli tedbirlerin alınması amacıyla Bilecik İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılacak iş birliğini düzenlendi.

Burdur’da motosiklet kazası: İki genç yaralandı Eski hastane kavşağında U dönüşü yapan otomobil, karşı yönden gelen motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan iki genç yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Sigaraya zam geldi! Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Japan Tobacco International (JTI) grubu sigara fiyatlarına zam geldiğini duyurdu.
Yeni otogar esnafı: “Otogardan çok memnunuz” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni otogar esnafıyla bir araya geldi, talep ve önerileri yerinde dinledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni otogarın çatısına 1,3 MW’lik güneş enerjisi santrali kurulacağını beli
Isparta Ticaret Borsası’ndan yılın ilk PYK toplantısı Isparta TOBB ve YÖK arasında imzalanan “Meslek Yüksekokulları Eğitim İş Birliği Protokolü” kapsamında, 2026 yılının ilk Protokol Yürütme Kurulu toplantısı Isparta Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Isparta Giriş-Çıkışlarında Şok Denetim Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına şehrin stratejik noktalarında adeta kuş uçurtmadı. 14 Şubat sabah saatlerinde başlayan ve 15 Şubat sabaha karşı 03:30’a kadar kesintisiz devam eden