Bilgiç, Terörle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılık Konulu 3. Meclis Başkanları Toplantısı


Siyaset 12.10.2019 20:22:00 0
Bilgiç, Terörle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılık Konulu 3. Meclis Başkanları Toplantısı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Meclis Başkanvekili AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Terörle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılık Konulu 3. Meclis Başkanları Toplantısı kapsamında Pakistan Ulusal Meclisi Başkanı Asad Qaiser ve Pakistan Senato Başkan vekili Saleem Mandviwalla ile bir araya geldi heyetler arası görüşmeye katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Fahrettin Bilgic dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Şoförler Odası’nda Kapalı Kapılar 700 polisin görev yaptığı Isparta Şoförler Odası Genel Kurulu’nda basın mensuplarının salona alınmaması tepkilere neden oldu. Kamuoyunu bilgilendirmekle görevli gazetecilere uygulanan bu tutum, seçimlerin şeffaflığına gölge düşürd
Şoförler Odası’nda Basın Krizi Mevcut Başkan Mehmet Yücedağ, önceden belirledikleri birkaç gazeteciyi akredite ettiklerini belirterek diğer basın mensuplarını genel kurula almayacaklarını açıkladı. Basın özgürlüğüne yönelik bu tutumun kamuoyunun takdirine bırak
Şoför esnafı yarın sandıkta Isparta Şoförler Odası seçiminde üç aday yarışıyor, esnaf yarın sandık başına gidiyor.
Vali Hulusi Şahin Alanya’da iki okulu hizmete açtı Antalya Valisi Hulusi Şahin, Alanya’da hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan Yanıklar Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Hatice Rabia Tuncer Anaokulu’nun açılışını gerçekleştirdi.
Isparta’da iki önemli projenin protokolü imzalandı Isparta’da bağımlılıkla mücadele ve eğitimde fırsat eşitliğinin artırılmasına yönelik iki önemli projenin protokolü imzalandı.