'Bilim insanları çizgi roman serisi'nin ilk kitapları erişime açıldı

'Bilim insanları çizgi roman serisi'nin ilk kitapları erişime açıldı


Gündem 12.12.2024 10:52:12 0

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında bilim, kültür ve sanat tarihine yön veren milli şahsiyetlerin öneminin nostaljik formdaki çizimlerle zenginleştirilerek Türkçe ve İngilizce olarak aktarıldığı çizgi romanlar, erişime açıldı.

ANKARA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Bilim İnsanları Çizgi Roman Serisi"nin ilk kitaplarını erişime açıldığını duyurdu. 

Bakan Tekin paylaşımında ''Bilim, kültür ve sanat dünyamıza katkılar sunan tarihi şahsiyetleri evlatlarımıza öğretmek amacıyla hazırladığımız "Bilim İnsanları Çizgi Roman Serisi"nin ilk kitaplarını erişime açtık.'' sözleriyle duyurdu.

https://twitter.com/Yusuf__Tekin/status/1866740125197074886

Aksu’da el emeği sergisi büyük ilgi gördü Antalya’nın Aksu ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen Oyuncak ve Üzerlik Yapımı kurslarının dönem sergisi yoğun katılımla açıldı.
Başkan Kocagöz sözünü tuttu; Kepez’de 20 yıllık imar çıkmazı aşıldı Kepez Belediyesi, Barış, Kazım Karabekir, Yavuz Selim ve Esentepe mahallelerinde yaklaşık 20 yıldır devam eden imar sorununu çözdü.
Burdur’lu öğrenciler salda kayak merkezi’nde kışın keyfini çıkardı Bucak ilçesinden gelen öğrenci ve öğretmenler, Salda Kayak Merkezi’nde Belediye Başkanı Okan Kurd’un ev sahipliğinde ağırlandı; öğrenciler kar ve kayak keyfini doyasıya yaşadı.
Ankara’dan Sütçüler’e gençlik ve spor müjdeleri Isparta Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Ankara’da yapılan görüşmeden ilçeye yönelik yeni gençlik ve spor yatırımı müjdeleriyle döndüklerini açıkladı.
Isparta terziler ve yorgancılar odası’nda sürpriz değişim Isparta Terziler ve Yorgancılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde ilk kez başkan değişti; mevcut başkan Fehmi Demirsöken 53 oyda kalırken, Celil Tos 97 oyla yeni başkan seçildi.