'Bilim insanları çizgi roman serisi'nin ilk kitapları erişime açıldı

'Bilim insanları çizgi roman serisi'nin ilk kitapları erişime açıldı


Gündem 12.12.2024 10:52:12 0

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında bilim, kültür ve sanat tarihine yön veren milli şahsiyetlerin öneminin nostaljik formdaki çizimlerle zenginleştirilerek Türkçe ve İngilizce olarak aktarıldığı çizgi romanlar, erişime açıldı.

ANKARA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Bilim İnsanları Çizgi Roman Serisi"nin ilk kitaplarını erişime açıldığını duyurdu. 

Bakan Tekin paylaşımında ''Bilim, kültür ve sanat dünyamıza katkılar sunan tarihi şahsiyetleri evlatlarımıza öğretmek amacıyla hazırladığımız "Bilim İnsanları Çizgi Roman Serisi"nin ilk kitaplarını erişime açtık.'' sözleriyle duyurdu.

https://twitter.com/Yusuf__Tekin/status/1866740125197074886

Çocuk edebiyatı yazarı Kübra Nur İşcan, kitaplarını çocuklar için imzaladı Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Isparta Kitap Fuarı, dördüncü gününde çocukların yoğun katılımıyla devam etti. Fuar kapsamında çocuk kitapları yazarı Kübra Nur İşcan, okurlarıyla bir araya gelerek kitap imza günü ve sö
Ahıska Türkleri Aksu’ya yerleşiyor: Hayvancılık ve mobilya alanında yatırım yapacaklar Türkiye’nin farklı illerinde yaşayan Ahıska Türklerinden oluşan 100 kişilik aile, Isparta’nın Aksu ilçesinde satın aldıkları 100 dönümlük araziye yerleşerek hayvancılık ve mobilya sektöründe yatırım yapmaya hazırlanıyor.
Antalya’nın Aksu ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem Antalya’nın Aksu ilçesinde 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin ardından olumsuz bir durum tespit edilmediğini bildirdi.
BOMKOM Isparta’da önleyici ve koruyucu mücadele genişliyor BAMKOM Koordinatörü Özlem Top, bağımlılıkla mücadelede yürütülen çalışmalar ve yeni dönem projelerini basın mensuplarıyla paylaştı. Eğitim, farkındalık ve sahada güçlü iş birliği vurgusu öne çıktı.
İbradı’da yerli malı haftası minik yüreklerle şenlendi İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Avni Erdoğan Anaokulu’nu ziyaret ederek Yerli Malı Haftası coşkusuna ortak oldu; miniklerin şiirleri, kahkahaları ve İbradı’ya özgü lezzetler etkinliğe renk kattı.