Yaşam

Yaşam Haberleri

Bölgemizde Hava Durumu


Yaşam 27.01.2020 08:19:00 0
Bölgemizde Hava Durumu

Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, İstanbul başta olmak üzere yurdun bazı bölgelerinde sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini açıklayan Meteoroloji, sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesine karşı vatandaşları uyardı. Peki, bugün hava durumu nasıl olacak?

 AKDENİZ
Parçalı, batısının çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANTALYA °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyı kesimleri sağanak yağışlı
 
 Isparta
 ve Burdur °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu
ISPARTA 3. TURİZM VE GASTRONOMİ FUARI ISPARTA 3. TURİZM VE GASTRONOMİ FUARI
Hava değişiyor! Antalya'da rüzgar etkili olacak, sıcaklıklar azalacak Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada yarın havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının ise iç kesimlerde 3 ila 5, sahil kesimlerinde 1 ila 3 derece azalması bekleniyor.
Başkan Başdeğirmen: Kadın voleybol takımı şehrimiz için büyük kazanç Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü bünyesinde kurulan ve Isparta’nın ilk profesyonel kadın voleybol takımı sporcuları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mızda ilk kez prof
“Başkanımızın Isparta’ya kazandırdığı projeler şehrimizin aynası oldu” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Aşağıgökdere Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy halkının yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, köyün sorunları konuşuldu. Başkan Başdeğirmen, köy halkının isteklerini not alarak, sor
Vali Erin, Gazilerle Komando Tugayı’nda Bir araya geldi Isparta Valisi Abdullah Erin, 19 Eylül Gaziler Günü öncesinde kahraman gazilerle bir araya gelerek anlamlı bir mesaj paylaştı.