Bolu'da Yığılca rüzgarı esti

Bolu'da Yığılca rüzgarı esti


Yaşam 17.03.2025 13:39:37 0
Bolu

Bolu Yığılcalılar Derneğinin 8. Geleneksel iftar programına Yığılca'lılardan rekor katılım oldu.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Bolu kent merkezinde bir eskioğlu düğün salonunda düzenlenen etkinlik için iftar saatine yakın dolmaya başlayan salon katılımcılarla doldu taştı. İçerisi almayınca üst katıda katılımcılar için açıldı.

Yaklaşık 2 bin kişilik salon ve üst katı tamamen doldu. Etkinliğe Bolu'daki Yığılca'lılar ve yakın illerdeki Yığılca derneklerinin yanı sıra Yığılca İl Genel Meclis Üyelesi Ahmet Alkan, Yığılca AKP İlçe Başkanı Turgut Ilgın, Bolu AKP il Başkanı ve çok sayıda siyasetçi katıldı.

Katılımın yoğunluğundan memnun olan Bolu Yığılcalılar Derneğinin yönetim kurulu, "Allah izin verirse her yıl bu iftar programını yapmak istiyoruz bu etkinlik için bizlere maddi ve manevi destek veren yönetim, üyelerimiz ve değerli bağışçılarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz biz birlikte güçlüyüz. " ifadelerini kullandılar.

Isparta valiliğinden açıklama geldi 24 asker yaralandı Isparta'da askeri kışlada yaşanan olayla ilgili Isparta Valiliği açıklama yaptı. Açıklamda 24 Somali uyruklu askerin yaralandığı belirtildi.
BAŞKAN ÇELİK: ÇANAKKALE ZAFERİ GELECEĞE IŞIK OLMUŞTUR BAŞKAN ÇELİK: ÇANAKKALE ZAFERİ GELECEĞE IŞIK OLMUŞTUR
İbradı’da gönülden gönüle iftar sofrası kuruldu İbradı’da gönülden gönüle iftar sofrası kuruldu
Alanyalılar dikkat! Bu işletmeden ürün satın alanlar hemen çöpe atsın Antalya'nın Alanya ilçesinde tarihi geçmiş ürün sattığı, genel hijyen kurallarına uymadığı tespit edilen işletme hakkında idari yaptırım uygulandı.
Antalya Finike’de feci kaza: 26 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti Antalya Finike’de feci kaza: 26 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti