BTSO, ramazanda ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) destekleriyle, ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.


Gündem 21.04.2021 10:30:00 0
BTSO, ramazanda ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı
BURSA (İGFA) - Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu BTSO, TOBB’un destekleriyle her yıl Ramazan ayında yaptığı gıda yardımını bu yıl da sürdürdü. BTSO organizasyonunda Bursa iş dünyası temsilcilerinin katkılarıyla muhtarlar ve yetkili kuruluşların aracılığında ihtiyaç sahiplerine temel gıda malzemeleri dağıtımı gerçekleşti. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Ramazan ayında pandemi kısıtlamalarının devam etmesi nedeniyle, geleneksel hale gelen iftar çadırlarını kuramadıklarını ancak ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadıklarını belirterek, “Bu kapsamda hayırsever iş insanlarımızın katkısıyla hazırladığımız yardım kolilerini mahalle muhtarlarımız ve yetkili kuruluşlar aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık” dedi.



Edirne'de jandarma balık ağlarını topladı Edirne'de jandarma balık ağlarını topladı
Teknopark İstanbul ile Gedik Üniversitesi ortak programı ‘GEDİK2Work’ başlıyor Teknopark İstanbul ile Gedik Üniversitesi ortak programı ‘GEDİK2Work’ başlıyor
Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat
Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı
'Kırkikindi yağışları' geliyor: 14 il için sarı kodlu alarm! Sel, dolu ve yıldırım tehlikesine dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 14 il için sarı kodlu uyarı verildi. Yapılan açıklamada etkili olacak olan yağışlarda sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi tehlikelere dikkat çekildi.