BU BÖLGEDE KARAVAN TURİZMİ YENİDEN CANLANACAK

BU BÖLGEDE KARAVAN TURİZMİ YENİDEN CANLANACAK


Turizm 20.08.2024 17:32:00 0
BU BÖLGEDE KARAVAN TURİZMİ YENİDEN CANLANACAK

Ülkemiz, 1960' lı yıllardan beri Karavan Turizmine ev sahipliği yapmaktadır. Bölgemizde Eğirdir, bu alanda ilk sıralarda yer almaktadır.

1970-1980 yılları arasında, Hollanda'lı, Belçika'lı ve yerli Turistlerin Karavan günleri, Ispartalıların hafızasından hala silinmemiştir.

Bu minvalde, Gölcük Tabiat Parkının eşsiz manzarası eşliğinde, geçtiğimiz temmuz ayında ilki gerçekleştirilen Motofest yarışlarının ardından, Gölcük Tabiat Parkı, cezbedici doğasıyla, ülkemizde Karavan Turizmi'nin yapılacağı, ender mekanlardan biri olmayı hedefliyor.

Bu doğrultuda, günübirlik kullanım alanı ve konukevi işletmesi Isparta Belediyesine devredilen Tabiat Parkı'nda, Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Arge Çalışmaları ekibince Karavan Turizminin yapılması planlanan alanda ilk fizibilite çalışması gerçekleştirilmiş, bu kapsamda Pafta plan çalışması hazırlanmıştır.

SASKİ o projenin ilk adımını attı SASKİ o projenin ilk adımını attı
Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto Külliye'de Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto Külliye'de
İletişim'den 5 Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama İletişim'den 5 Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama
Bursa İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Aktau’da büyük beğeni topladı Bursa İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Aktau’da büyük beğeni topladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM heyetini kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM heyetini kabul etti