Bucak Belediyesi Covid -19 Mücadelesini İlk Günkü Titizlikle Sürdürüyor


Gündem 7.10.2020 20:29:00 0
Bucak Belediyesi Covid -19 Mücadelesini İlk Günkü Titizlikle Sürdürüyor

Bucak Belediyesi Korona Virüs mücadelesini etkin bir şekilde sürdürüyor. Halkın yoğun olduğu 15 noktaya daha ilave dezenfektan standı konuldu.

Korona Virüs Covid -19 Salgını kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Korona Virüs Covid -19 Salgınının ülkemizde görülmeye başlandığı Mart ayından bu tarafa salgınla mücadele kapsamında titiz bir çalışma yürüttük ve bu günde ilk günkü titizlik ve ciddiyetle mücadelemize devam ediyoruz. 

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı Dezenfektan ekiplerimiz aralıksız olarak resmi kurumları, insan sirkülasyonunun yoğun olduğu otobüs terminali, dolmuş durakları, bankamatikler, parklar gibi alanlarda dezenfektasyon çalışmaları yaparken, İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizde başta ana arter yollarımız olmak üzere diğer cadde ve sokaklarımızda dezenfektasyon çalışmalarına devam ediyor.

Daha önce ilçemizin insan yoğunluğu olan bazı bölgelere dezenfektan standı koymuştuk, şimdide ilave olarak Süleyman Demirel Bulvarına, Cumhuriyet Caddesine ,Cumhuriyet Meydanına ve Hoca Ahmet Yesevi Caddesine ayaktan pedallı dezenfektan standı koyduk. Stand desteklerinden dolayı Arma OSGB firmasına teşekkür ediyorum. Koronavirüsü hep birlikte tedbir alarak yenmeyi başaracağız. Halkımızdan sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymalarını ve dikkatli davranmalarını istiyorum.” dedi.

YKS’ye 2,4 milyon başvuru: En yaşlı aday 87 yaşında ÖSYM tarafından 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvuru süreci tamamlandı.
Sillyon’daki Asırlık Yörük Evleri Turizme Kazandırılıyor Antalya Serik’teki Sillyon Antik Kenti’nde bulunan asırlık Yörük-Türkmen evleri restore edilerek turizme kazandırılıyor; yapılardan biri, Kadir İnanır’ın rol aldığı Köprü filmiyle anılan “Kadir İnanır Evi” olarak ziyaretçileri ağı
Antalya merkezli dolandırıcılık operasyonu: 480 bin liralık vurgun Antalya’da kendilerini polis olarak tanıtan 3 şüpheli, yüksek kâr ve banka promosyonu vaadiyle 4 vatandaşı 480 bin lira dolandırdı; düzenlenen operasyonda yakalanan zanlılardan 2’si tutuklandı.
SGK İl Müdürü Balban’dan Hizmet-İş’e Ziyaret Isparta SGK İl Müdürü Bayram Balban’dan Hizmet-İş Sendikası’na Ziyaret
Isparta’da Orman Haftası’na Özel Fidan Dağıtımı Isparta Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen fidan dağıtım etkinliği, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.