BUCAK BELEDİYESİ PARK, CADDE, BULVAR VE REFÜJLERİ CANLANDIRARAK BUCAKLILAR İLE KAVUŞMA GÜNÜNE HAZIRLIYOR


Yaşam 15.05.2020 13:50:00 0
BUCAK BELEDİYESİ PARK, CADDE, BULVAR VE REFÜJLERİ CANLANDIRARAK BUCAKLILAR İLE KAVUŞMA GÜNÜNE HAZIRLIYOR

Bucak Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü kavşak ve refüjlere bitki ve çiçek dikerek Bucak’ı daha canlı hale getirmek için ummalı bir şekilde saha hazırlığını yapıyor. Bayrama kadar dikilecek çiçeklerin açmasıyla beraber, kavşak ve refüjlerde her yer, yeşilin ve çiçeklerin insana verdiği pozitif enerjiyle beraber huzur verecek böylelikle doğal güzellik açısından adeta çifte bayram yaşanacak.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, Bucak’ımızı cıvıl cıvıl yapan ekiplerimiz, yerli üreticiden alınan çiçeklerle park, cadde, bulvar ve refüjleri canlandırarak Bucaklılar ile kavuşma gününe hazırlıyor.”dedi.

 

 

 

 

Resmi ilanlarda büyük düşüş! Gazete tirajları azaldı, internet haber siteleri yükselişte Resmi ilanlarda büyük düşüş! Gazete tirajları azaldı, internet haber siteleri yükselişte
MASKİ’den sürdürülebilir altyapıya yatırım MASKİ’den sürdürülebilir altyapıya yatırım
Bursalılar Bayhan ile coştu Bursalılar Bayhan ile coştu
Anne-Şehir programı kadınlardan tam not aldı Anne-Şehir programı kadınlardan tam not aldı
Sakarya’da deprem anında hayat kurtaracak projede yeni aşama Sakarya’da deprem anında hayat kurtaracak projede yeni aşama