BUCAK’TA SOSYAL MESAFEYİ KORUYAN BANKLAR


Gündem 12.05.2020 15:38:00 0
BUCAK’TA SOSYAL MESAFEYİ KORUYAN BANKLAR

BUCAK’TA SOSYAL MESAFEYİ KORUYAN BANKLAR
Koronavirüs salgını yavaş yavaş etkisini yitirirken her alanda da yeni normal düzen için hazırlık yapılıyor. Bucak Belediyesi de bu kapsamda “Sosyal mesafeli bank” üreterek sokaklara yerleştirmeye başladı. Yeni banklar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan da tam not aldı.
Hem hayat devam etsin hem de salgın büyümesin diye her alanda önlemler, düzenlemeler alınmaya devam ederken; Bucak Belediyesi de aldığı tedbirler kapsamında oturma banklarında salgın düzenlemesi yaptı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanede tasarlanan banklara, iki kişi birer metre mesafeyle oturabilecek.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Salgın süresince bir takım önlemleri belediye olarak bizler de almak durumundayız. Sosyal mesafenin korunması adına bazı çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızın bir arada olmaları ve sosyal mesafeyi de korumaları için arkadaşlarımız bank tasarladı. Belediyemiz atölyesinde 2 kişinin oturabileceği banklardan ilk etapta 20 adetin üretimine başladık. Salgın süresince kullanacağımız bu banklarımızı park ve meydanlarımıza yerleştirmeye başladık. Bu banklarımız oturulan alanda bir kenara kolluk koyarak insanların sosyal mesafeyi ihlal etmesinin de önüne geçtik.  Sosyal mesafeyi koruyarak nefes alacağız.” açıklamasında bulundu. 

 

Araştırma: Düzenli ceviz tüketen genç yetişkinlerin uyku kaliteleri artıyor Araştırma: Düzenli ceviz tüketen genç yetişkinlerin uyku kaliteleri artıyor
Bursa Nilüfer Belediyesi’nden engelli bireylere özel zumba etkinliği Bursa Nilüfer Belediyesi’nden engelli bireylere özel zumba etkinliği
“Ailemle Eğitim Yolculuğum” projesi kapsamında gezi “Ailemle Eğitim Yolculuğum” projesi kapsamında gezi
630 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı 630 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
Sakarya Tığcılar'da önemli dönüşüm Sakarya Tığcılar'da önemli dönüşüm