BUCAK ZİRAAT ODASINDAN BELEDİYE BAŞKANI GÜMÜŞ'E ZİYARET

BUCAK ZİRAAT ODASINDAN BELEDİYE BAŞKANI GÜMÜŞ'E ZİYARET


Siyaset 9.05.2024 23:50:00 0
BUCAK ZİRAAT ODASINDAN BELEDİYE BAŞKANI GÜMÜŞ

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimi sonucunda Bucak Belediye Başkanımız Hülya GÜMÜŞ, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay GÜNGÖR, Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas DELEN Başkanlarımızı Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve meclis üyelerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Bir 13 kişi ve Oval Ofis görseli olabilir

Sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimler her zaman ortak akılla hareket etmelidir. Bu bilinçle yeni seçilen başkanlarımız ve Belediye Meclis üyelerimize bölgemiz tarımsal üretiminin devamlılığı ve kalkınması hususları başta olmak üzere memleketimiz için yapılacak çalışmalarda her daim yanlarında olacağımızı ifade ettik.

Bizlere randevu vererek konuk ettiği için Başkanlarımıza ve ekiplerine şahsımız, kurumumuz, üreticilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz.


BURDUR PROTOKOLÜ OKUL AÇILIŞI YAPTI Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Odamız Üyesi SY Grup Yönetim Kurulu Başkanı- Hayırsever iş insanı Salih Yaman tarafından Merhume Annesinin adına Bucak ilçemiz Karacaören...
Bursa'da liseli gençler bilimi konuşacak Bursa'da liseli gençler bilimi konuşacak
Kovan başı ilave destek geliyor Kovan başı ilave destek geliyor
Karayolları arşivi 100. Yıl Kütüphanesi'nde buluştu Karayolları arşivi 100. Yıl Kütüphanesi'nde buluştu
Turhal'daki makine fabrikasında iş gücü artıyor Turhal'daki makine fabrikasında iş gücü artıyor