Buğday Tanesi Eğirdir’de İzleyicisiyle Buluştu

Buğday Tanesi Eğirdir’de İzleyicisiyle Buluştu


Sanat 24.10.2023 17:36:00 0
Buğday Tanesi Eğirdir’de İzleyicisiyle Buluştu

"Buğday Tanesi", henüz bir bebekken buğday tarlasında çıkan yangın sonucu vücudunun büyük bir bölümünde kalıcı yanıklar oluşan ve ellerini kaybeden Serkan’ın hayata tutunma mücadelesini ve kendi gibi olan milyonlara umut olma hikayesini anlatmaktadır.


Film dün saat 10.30’da  Eğirdir halkına açık olarak  Altınkum Düğün Salonunda izleyicisiyle buluştu. İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ında katılımıyla, kendi hayatından kesitlerle engelli bireylerin yaşam zorluklarını anlatan ‘BUĞDAY TANESİ’ filminde anlatıldı. 


Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi ve Memur-Sen İl Temsilciliğinin  organize ettiği film gösterimine Eğirdir Belediye Başkanvekili Hakan Yıldırım, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, Memur-Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç, Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Gök, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu ve çok sayıda davetli katıldı. 


İstanbul Milletvekili Serkan Bayram filmi izleyen misafirlere teşekkür ederek hayallerinizden vazgeçmeyin, diyerek hayatından bazı kesitleri izleyicilerle paylaştı. Film gösterimi sonunda Eğirdir Belediye Başkan Vekili Hakan Yıldırım Milletvekili Serkan Bayram’ı tebrik ederek çiçek takdiminde bulundu.

Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.
1 yaşındaki bebeğine şiddet uygulayan anneye 6 yıl hapis Antalya’da 1 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gizli kamera görüntüleriyle ortaya çıkan anne, Antalya 34. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından “alt soya karşı eziyet” suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Finike’de trafik kazası: Yaralılar var Finike’nin Arif Mahallesi Aykırıçay mevkiinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan vatandaşlar hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Ali Bahar davasında yeni gelişme: Gizlilik talebi reddedildi Önceki dönem Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar’ın 19 Temmuz 2024’te yaşamını yitirmesine ilişkin davada yeni bir duruşma daha geride kaldı. Yargılama, Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.
Süper hızlı trende çağ atlıyoruz! 5 saatlik yol 80 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Samsun hızlı tren projesi ile Kalkınma Yolu Projesi dahil Türkiye'nin demir yolu yatırımlarını anlattı. Uraloğlu, Süper Hızlı Tren Hattı Projesi ile saatte 350 kilometre hızl