Burcu Okumuş Rose Makyaj Bijuteri Açılıyor

Burcu Okumuş Rose Makyaj Bijuteri Açılıyor


Ekonomi 20.10.2024 21:44:00 0
Burcu Okumuş Rose Makyaj Bijuteri Açılıyor

Yalvaç’ta alışveriş severler için yeni bir seçenek kapılarını açıyor. Burcu Okumuş Rose Makyaj Bijuteri, 21 Ekim 2024 tarihinde saat 14.00’te Yalvaç Belediye Sarayı zemin katında, No: 14 adresinde hizmet vermeye başlayacak.

Bay, bayan ve çocuklara yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunan mağazada; bijuteri, çanta, cüzdan, kemer, hediyelik eşya ve aksesuarlar yer alacak. Şıklığı ve kaliteyi bir araya getiren Burcu Okumuş Rose Makyaj Bijuteri, her zevke uygun ürünleriyle dikkat çekiyor.

Alışveriş ve modayı bir araya getiren bu yeni mekan, tüm Yalvaç halkını açılışa davet ediyor. Daha fazla bilgi ve iletişim için 0532 506 5424 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM KAMPANYASI

Bu yıl 10. yılını kutlayan Rose Makyaj Kozmetik ile yeni açılacak Rose Makyaj Bijuteri mağazalarında 21-31 Ekim tarihleri arasında tüm ürünlerde %10’dan %25’e varan oranlarda indirim kampanyası da düzenleneceği kaydedildi.

İşte o kampanyanın detayları:


Bursa İGD'den Aysın Komitgan açıklaması Bursa İGD'den Aysın Komitgan açıklaması
Bursa'da Türk Eğitim Sen şubelerinden Valiliğe 'ders saati' çağrısı Bursa'da Türk Eğitim Sen şubelerinden Valiliğe 'ders saati' çağrısı
Türkiye'nin ilk insansı robotu Tomyris, Türk vatandaşlığı talep etti! Türkiye'nin ilk insansı robotu Tomyris, Türk vatandaşlığı talep etti!
Osmangazi’de Cumhuriyet Bayramı coşku dolu kutlanacak Osmangazi’de Cumhuriyet Bayramı coşku dolu kutlanacak
Yıldırım’dan kadınlar için güç birliği Yıldırım’dan kadınlar için güç birliği