Burdur İŞKUR'dan Mobilya İmalatına 16 Kişilik İstihdam


Gündem 30.04.2021 02:09:00 0
Burdur İŞKUR

İŞKUR'DAN MOBİLYA İMALATINA 16 KİŞİLİK İSTİHDAM

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Dekor Mobilya Tek. San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında imzalanan protokol ile 16 kişi İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Fabrikada işe başlayacak.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Dekor Mobilya Tek. San. Tic. Ltd. Şti. arasında imzalanan protokol ile 16 kişi işbaşı eğitim programı kapsamında Fabrikada işe başlayacak.

İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 16 kişi "Mobilya Döşeme İşçisi" mesleğinde çalışacak.  İŞKUR olarak, katılımcıya günlük 108,68 TL cep harçlığı, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası prim giderleri ödenmekte olduğunu belirten İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 16 vatandaşımız "Mobilya Döşeme İşçisi" mesleğinde 3 Mayıs da işe başlayacağını söyledi.  İŞKUR İl Müdürü AKALIN, "Yapacağımız 16 kişilik istihdamla işsizlerin iş sahibi olması ve iş hayatına girişleri bizleri mutlu etmektedir.

Yaptığımız piyasa araştırması ve işyeri ziyaretleri ile program ve projelerimiz tanıtılıp, istihdama olan katkımız devam edecektir" dedi.


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti