BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI


Yaşam 17.02.2021 01:36:00 0
BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI
Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bu mübarek günü fırsat bilerek kardeşlik hislerimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya çaba harcamalı, insani ve ahlaki meziyetlerin kendi dünyamızda ve toplum hayatımızda güçlenmesine gayret göstermemiz gerektiğini belirtti.

AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, ‘‘Mübarek üç ayların müjdeleyicisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Burdurlu hemşehrilerinin ve İslam âleminin Kandilini kutladı’’

Mesajında,
“ Manevi iklimiyle ruhumuza saran, yüreklerimizi ferahlatan İslam âlemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandil’ine kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rahmet ve merhamet kapılarının sonuna dek açıldığı bu mübarek günler; Allah’a yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arınmanın, nefsimizin yanıltıcı arzularından uzaklaşmanın imkânıdır. Bu hayırlı gecenin, hepimizin günahları için bir bağışlanma, gönüllerimiz için huzur, hastalarımız için şifa, dertlilerimiz için deva vesilesi olmasını temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin, tüm İslam Âleminin ve Burdurlu hemşehrilerimizin Regaib Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin Milletimizin ve İslam Âleminin birlik ve dirliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum”


 
 
 
 

Tarih eğitiminde köklü değişiklik Tarih eğitiminde köklü değişiklik
Başkan Ferdi Zeyrek, Başkan Daban’ı konuk etti Başkan Ferdi Zeyrek, Başkan Daban’ı konuk etti
Bahçeli: Size kötü bir haberim var..! Bahçeli: Size kötü bir haberim var..!
KAAN için 'çoklu salan sistemi' geliştiriliyor KAAN için 'çoklu salan sistemi' geliştiriliyor
Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ın destek verdiği kooperatifler 43’e ulaştı Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ın destek verdiği kooperatifler 43’e ulaştı