BURDUR SUSUZLUK'TAN KIRILIYOR İREM DERİCİ'YE KONSER VERDİRİYORLAR

Burdur Belediyesinin akıl dışı davranışları vatandaşı canından bezdirdi. Tam 7 yıldır Chp'li belediye elinde hizmet görmeyen Burdur, susuzluk başta olmak üzere birçok sorun ile karşı karşıya... Burdur'un paralarını kutlama ve etkinliklerle harcayan beledi


Siyaset 30.10.2021 19:04:00 0
BURDUR SUSUZLUK
Burdur Belediyesinin akıl dışı davranışları vatandaşı canından bezdirdi. Tam 7 yıldır Chp'li belediye elinde hizmet görmeyen Burdur, susuzluk başta olmak üzere birçok sorun ile karşı karşıya... Burdur'un paralarını kutlama ve etkinliklerle harcayan belediye yöneticileri Vatandaşı canından bezdirdi.
İrem Derici'ye Burdur'da konser verdiren belediye ne kadar para ödediği henüz bilinmezken, Cumhuriyet bayramı kutlamaları için meydana gelen Burdur'lular, bu kadarınada pes hizmet getirmiyorsunuz sanatçı getiriyorsunuz dediler.

Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI