Burdur emniyet müdürlüğü'nden zehir tacirlerine darbe

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarını sürdürüyor.


Gündem 6.02.2025 22:37:00 0
Burdur emniyet müdürlüğü

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Burdur merkez ve Bucak ilçesinde yürütülen operasyonlarda, 10 şüpheli hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan adli işlem yapıldı.

8 Kişi Tutuklandı (2)

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8 kişi  tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlar sonucunda ele geçirilenler ise şu şekilde açıklandı:

  • 3,07 gram eroin
  • 15 adet sentetik ecza
  • 9,99 gram metamfetamin
  • Uyuşturucu kullanımına yarayan çok sayıda aparat
  • 3.900 kullanımlık sentetik kannabinoid emdirilmiş kâğıt
  • Uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 37.950 TL ele geçirildi.

8 Kişi Tutuklandı (3)

Vali Erin'den Başkan Özata’ya hastane ziyareti Isparta Valisi Abdullah Erin, ameliyat sonrası tedavisi devam eden Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Özata’yı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Doğada ne varsa sirke yapıyorlar Serpil ve Bülent Özkan Çifti, mevsimine göre topladıkları meyve ve bitkilerle doğal fermantasyon yöntemiyle sirke üretiyor.
AGP’den İbradı gastronomi toplantısı Antalya Gastronomi Platformu (AGP), ilçeler bazındaki unutulmuş yöresel ürünlerin ve lezzetlerin ortaya çıkarılması ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.
AK Parti Burdur heyetinden Bakan Kurum’a ziyaret AK Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, beraberlerindeki heyetle birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek, Burdur’daki belediyelerin projeleri ve taleplerini iletti.
IPARD III ile Hacılar Köyü’ne yeni yatırım: Besi hayvancılığı projesi başlıyor TKDK desteğiyle IPARD III Programı kapsamında hayata geçecek olan besi hayvancılığı projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı. Hacılar Köyü'nde yatırım yapılacak ilk proje, bölge ekonomisine canlılık katacak.