BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.


Yaşam 26.04.2024 23:28:00 0
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP

Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İller Bankası Antalya Bölge Müdürü Bora Gümüş, DSİ Isparta Bölge Müdürü Osman Erkan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Zeren ve DSİ 182. Şube Müdürü Fatih Deşik'in katılımıyla gerçekleşen toplantıda; projenin en kısa sürede tekrar aktif hale gelmesini sağlamak için atılması gereken adımlar kapsamlı şekilde ele alındı.

Devam eden süreç ve teknik detaylarla ilgili bilgi alan Vali, bu projeyi yakından takip ettiklerini belirterek, toplantının ortak akıl ve paydada buluşularak, ortak bir yol haritası belirlenmesi noktasında önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Milletvekillerinin yakından takip ettiği, Belediye ve Valilik olarak bizlerinde Burdurlu vatandaşların su sıkıntısını çözüme kavuşturmak için bütüncül bir yaklaşımla ele aldığımız bu projenin en kısa sürede tamamlanmasını istediklerini ifade eden Sn. Valimiz, dünyada yaşanan iklim değişikliği ve kuraklık nedeniyle su kaynaklarının tasarruflu bir şekilde kullanılması gerektiği bir dönemde taşın altına hep birlikte ellerini koyduklarını belirterek, toplantının hayırlı olmasını diledi


AK Parti Keşan teşkilatından Mehmet Özcan’a ziyaret AK Parti Keşan teşkilatından Mehmet Özcan’a ziyaret
Yıldırım’da Hıdırellez coşkusu Yıldırım’da Hıdırellez coşkusu
Başkan Bozbey, Bursa Büyükşehir'in borcunu açıkladı Başkan Bozbey, Bursa Büyükşehir'in borcunu açıkladı
Kemal Sunal hayranları yeşilvadi'de buluştu  Kemal Sunal hayranları yeşilvadi'de buluştu 
Nilüfer'de yoga buluşmaları devam ediyor Nilüfer'de yoga buluşmaları devam ediyor