Burdur'da çocuk istismarıyla mücadelede önemli adım

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü öncülüğünde, çocuk istismarıyla etkin mücadele kapsamında Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM) Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.


Gündem 12.03.2025 22:11:00 0
Burdur

2025 yılı planlamaları doğrultusunda düzenlenen toplantıya, Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Müftülüğü, Burdur Baro Başkanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü gibi birçok önemli kurumun temsilcileri katılım sağladı.

482240130 1090144876489289 1275606136499342924 N

Toplantıda, cinsel saldırıya maruz kalan çocukların korunması, örselenmesinin asgariye indirilmesi ve ÇİM'in daha etkin hizmet verebilmesi için yürütülecek çalışmalar ele alındı.

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Mevlüt Yaman’ın başkanlığında gerçekleştirilen görüşmelerde, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve mağdur çocuklara yönelik destek mekanizmalarının daha etkin hale getirilmesi için yeni stratejiler masaya yatırıldı.

Vali Erin sahada yeni yılı kutladı Isparta Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte 2026 yılının ilk dakikalarında Ispartalı hemşehrilerinin yeni yılını tebrik etti.
Bakan Uraloğlu’ndan otoyol ve köprü geçiş ücretleriyle ilgili açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yönelik yeni düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, yapılan güncellemede vatandaşların bütçesinin dikkate alındığını ve artış oranlar
Kutup soğukları Türkiye’yi esir alıyor: Batı Akdeniz hariç her yerde kar İzlanda ve Rusya kaynaklı kutup soğukları Türkiye genelinde etkisini artırıyor; Batı Akdeniz hariç tüm yurtta kar yağışı beklenirken, birçok il için sarı ve turuncu alarm verildi. İstanbul’da ise yılbaşında kar örtüsü oluşması öng
KGM’den sürücülere kış yolculuğu uyarısı: Kapalı yollarda ısrarcı olmayın Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen, önümüzdeki üç gün boyunca etkili olması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle sürücülere önemli uyarılarda bulundu.
Ak Parti'li Söker’den don nöbetindeki çiftçilere destek AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Sarıabalı Mahallesi’nde soğuk hava nedeniyle zirai don nöbeti tutan örtü altı üreticilerini ziyaret ederek, emekçi çiftçilere destek mesajı verdi.