Burdur’da evde sağlık hizmetleri güçleniyor

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre, Burdur Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’ne yeni bir araç tahsis edildi.


Sağlık 14.02.2025 01:28:00 0
Burdur’da evde sağlık hizmetleri güçleniyor

Evde sağlık hizmetlerine yönelik artan talep doğrultusunda Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlanan yeni araç ile hizmet ağı genişletilecek.

477349296 1057812063029946 215139088148640215 N

Birim, daha önce iki araçla sürdürdüğü hizmetleri, yeni eklenen araç sayesinde üç ayrı ekiple yürütme imkânına kavuştu. Evde sağlık hizmetleri kapsamında hastaneye ulaşmakta güçlük çeken hastaların muayene, tetkik, tedavi ve takip işlemleri ev ortamında gerçekleştiriliyor. İl Sağlık Müdürlüğü, bu hizmetin daha yaygın hale getirilmesinin önemine vurgu yaparak sürece katkı sağlayan yetkililere teşekkür etti.

Ramazan’da Isparta’da Hakiki Diyarbakır Burma Kadayıfı Tüketimi 3-4 Kat Arttı Resul Usta, üç vardiya çalışarak taze ve hijyenik kadayıf üretimiyle Ramazan yoğunluğuna yetişiyor. Yedişehitler Mahallesi’nde hem toptan hem perakende satışla Isparta halkının favorisi oldu.
Defterdar Erdem: Kayıt dışı ekonomiyle mücadele sıkı devam ediyor Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, vergi tahsilat oranının yüzde 90 seviyesinde olduğunu açıklayarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Antalya’da “büyük aile sofrası” iftarında anlamlı buluşma Antalya’da “Büyük Aile Sofrası” iftarında şehit yakınları ve gazilerle protokol bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve dayanışma mesajını paylaştı.
Isparta il Müftülüğü aile yılı vizyonuna güçlü katkı sunuyor Isparta İl Müftülüğü, “Aile Yılı” vizyonu kapsamında evlilik kurumunu güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürürken, müftülükte kıyılan nikâh sayısındaki artış dikkat çekiyor. İl Müftüsü Muharrem Biçer’in nikâh törenlerinde genç
Alacabel geçidi’nde kar yağışı etkili oldu Antalya-Konya karayolunun önemli geçiş noktalarından biri olan Alacabel Geçidi'nde kar yağışı etkisini göstermeye başladı.