Siyaset

Siyaset Haberleri

Burdur'un genç kanatları TBMM'de

Burdur milletvekilleri Mustafa Oğuz, İzzet Akbulut ve Adem Korkmaz, Türk Hava Kurumu Burdur Şube Başkanı Alaettin Kalkan ve Genç Kanatlar Topluluğu üyelerini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde misafir etti.


Siyaset 16.05.2025 14:36:00 0
Burdur

Burdur milletvekilleri Mustafa Oğuz, İzzet Akbulut ve Adem Korkmaz, Burdur’un havacılık alanındaki genç temsilcilerini TBMM'de ağırladı. Türk Hava Kurumu Burdur Şube Başkanı Alaettin Kalkan ve Genç Kanatlar Topluluğu üyeleriyle bir araya gelen milletvekilleri, gençlerin çalışmalarını takdirle karşıladı.

Ziyarette, gençlerin havacılığa olan ilgisi, THK’nın faaliyetleri ve geleceğe yönelik projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Milletvekilleri, gençlerin bilim ve teknolojiye duyduğu ilginin ülkenin geleceği açısından umut verici olduğunu vurgularken, her zaman destekçi olacaklarını ifade ettiler.

Kaleiçi'nde yangın güvenliğine sıkı denetim! Vali Şahin'den kritik uyarı! Sadece boya yeterli değil! Antalya'nın tarihi incisi Kaleiçi'ndeki yangın güvenliği denetimleri masaya yatırıldı ve Vali Hulusi Şahin'den önemli açıklamalar geldi. Yapılan değerlendirmelerde, turistik işletmelerin yangın güvenliği için sadece boya uygulamas
Dünya şampiyonundan anlamlı ziyaret Peru’nun Lima kentinde düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda birincilik elde ederek Türkiye spor tarihine geçen milli halterci Fatmagül Çevik, dönüşünde Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya’yı ziyaret
Başdeğirmen: “Engelsiz bir Isparta için çalışıyoruz” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Isparta Özel Öncü İletişim Rehabilitasyon Merkezi’nde özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Başdeğirmen
Isparta’ya dev eğlence yeri lunapark geliyor! Isparta Çünür bölgesi yeni otogar karşısına yapılacak bölgenin en büyük lunaparkı için çalışmalar başladı. Ispartalılar, yakında heyecan dolu bir eğlence merkezine kavuşacak.
Isparta’da gençlik haftası coşkusu başladı Geleceğin teminatı olan gençlerin tarih bilinci, milli ruh ve şuur kazanmalarını, toplumla bütünleşmelerini, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen gençlik haftası