Bursa Büyükşehir olası afet ve acil durumlara karşı teyakkuzda

Bursa Büyükşehir olası afet ve acil durumlara karşı teyakkuzda


Yaşam 15.10.2025 14:22:36 0
Bursa Büyükşehir olası afet ve acil durumlara karşı teyakkuzda

Bursa Büyükşehir Belediyesi, olası afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmak amacıyla ek hizmet binasında tahliye tatbikatı gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı Afet Koordinasyon Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan tatbikat kapsamında ek hizmet binasında görevli personelin acil durumlarda doğru tahliye davranışlarını sergileyip sergilemediği gözlemlendi.

Tatbikatla birlikte binanın tahliye süresi ölçülerek, olası aksaklıkların tespiti ve giderilmesi hedeflendi.

Tatbikat kapsamında binada görev yapan Acil Durum Müdahale ekiplerinin görev bilinci ve koordinasyon kabiliyeti de test edildi. Acil durumlarda hızlı ve etkili müdahale yapılabilmesi için ekiplerin görev paylaşımı, haberleşme ve yönlendirme süreçleri kontrol edildi.

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) personelinin aktif katılımıyla gerçekleştirilen tatbikatta, bina kısa sürede tamamen tahliye edildi.

Başkan Yurdabak’tan Kesme köyü’ne ziyaret Isparta Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Kesme Köyü’nü ziyaret ederek muhtar ve köy halkıyla bir araya geldi. Yurdabak, “Köylerimizin her zaman yanındayız” mesajı verdi.
Balıkesir çevrimiçi platformlarını yeniliyor Balıkesir çevrimiçi platformlarını yeniliyor
TCDD duyurdu... İki hatta tren seferleri 2 yıl durduruluyor! TCDD duyurdu... İki hatta tren seferleri 2 yıl durduruluyor!
Erdoğan, Mashatile'yi Külliye'de kabul etti Erdoğan, Mashatile'yi Külliye'de kabul etti
Bağımsızlık seferberliği protokolüyle Gaziantep’te yeni dönem Bağımsızlık seferberliği protokolüyle Gaziantep’te yeni dönem