Bursa’da BALKANTÜRK açık hava müzesi Eylül’de açılacak


Gündem 3.07.2021 11:30:00 0
Bursa’da BALKANTÜRK açık hava müzesi Eylül’de açılacak

Bursada BALKANTÜRKİSADın Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Nilüfer Belediyesinin destekleri ile hayata geçirmeye çalıştığı BALKANTÜRK Açık Hava Müzesi, Eylül ayında resmi açılışa hazırlanıyor.

BURSA (İGFA) - Geçtiğimiz Nisan ayında Genel Kurul toplantısını gerçekleştiren ve pandemi kısıtlamaları nedeniyle protokol ziyaretlerini tamamlayamayan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulunu kabul eden Başkan Aktaş, “Balkan ve Rumeli ile gönül bağımız her zaman devam edecektir” dedi.

Ziyarette Başkan Aktaş’a Yeni dönem hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, BALKANTÜRKSİAD olarak Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Nilüfer Belediyesi’nin destekleri ile Minia BALKANTÜRK Açık Hava Müzesi çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, müzenin resmi açılışının Eylül ayında yapılacağını söyledi.

Ziyaret Bursa’nın genel meseleleri ile ilgili karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.


Austın Wıley BCL'de sezonun ‘En İyı̇ Beşı̇’ne seçı̇ldı̇ Austın Wıley BCL'de sezonun ‘En İyı̇ Beşı̇’ne seçı̇ldı̇
Bakan Yerlikaya duyurdu! Sibergöz operasyonu: 500 milyon TL para hareketliliği belirlendi Tatil bölgesinde villa kiralamak isteyenleri hedef alan dolandırıcılara yönelik Sibergöz-35 operasyonlarının gerçekleştiği bildirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonda 48 kişinin yakalandığını belirterek detayları da payl
ITB Başkanı Şahin, Eğirdir’li üyelerle bir araya geldi Isparta Ticaret Borsası, bölgenin sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla üyeleriyle buluşma programını Eğirdir ilçesinde başladı.
Altın Eller Ödülleri bir ilki gerçekleştiriyor Altın Eller Ödülleri bir ilki gerçekleştiriyor
Son dakika! KDV oranları değişti! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Katma Değer Vergisi (KDV) Genel Uygulama Tebliği'nde yer alan ibarelerde değişiklik yapılmasına dair tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı.