Bursa Gemlikte belediye işçileri yeterliliklerine kavuştu

Bursa’da Gemlik Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler müdürlüklerinde çalışan 124 işçi, Mesleki Yeterlilik Belgesi aldı.


Gündem 5.03.2021 10:30:00 0
Bursa Gemlikte belediye işçileri yeterliliklerine kavuştu

BURSA (İGFA) – Gemlik Belediyesi çalışanları, Ocak ve Şubat aylarında devam eden eğitimler sonunda Mesleki Yeterlilik sınavlarına katıldı. Sınavları başarıyla tamamlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğünden 16, Fen İşleri Müdürlüğünden 10 ve Temizlik İşleri Müdürlüğünden 114 personel sertifika almaya hak kazandı.

124 işçinin sertifika törenine Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi iştiraki GEMTAŞ yönetim kurulu üyeleri Songül Şanlı ve Mustafa Kaynatma ile daire müdürleri katıldı.

Törende konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, sertifika alan personeli tebrik etti. Başkan Sertaslan, bu sertifika ile mesleğinde personelin bilgi ve uzmanlığı resmi kurumlarca kabul edilmiş olacağını söyledi. Çalışanların sertifikalarını bizzat kendisi veren Başkan Sertaslan, tüm çalışanlar ile hatıra fotoğrafı çekildi.




Belediye Meclisinde 16 madde görüşüldü Isparta Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Başkanlığında toplandı. Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısında görüşülen 16...
Altın madalya için ter dökecek Isparta’nın gelecek vaat eden güreşçisi Isparta 32 Spor’un sporcusu Bade Su Doğan, 6-9 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.
JANDARMA EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILIK OPERASYONLARI Burdur Kolluk birimleri tarafından kaçakçılık ve organize suçları ile mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalar azim ve kararlılıkla devam etmektedir.
Kepez Meclisi mali krizi çözdü Kepez Belediye Meclisi, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü.
Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak