Bursa Gürsuda marketlere fahiş fiyat denetimi

Bursanın Gürsu ilçesindeki marketlere fahiş fiyatlara yönelik denetim yapıldı.


Gündem 3.02.2021 17:30:00 0
Bursa Gürsuda marketlere fahiş fiyat denetimi

BURSA (İGFA) - Gürsu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde, ilçedeki marketlerde fahiş fiyat uygulamalarının yapılıp yapılmadığı incelendi. Ürünlerin fahiş fiyattan satılmasını önlemek amacıyla denetimleri yoğunlaştıran ekipler, özellikle marketlerde fiyat, etiket ve reyon-kasa fiyat çıkış kontrolleri yaptı. 

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, toplumsal birlikteliği ve yardımlaşmayı en üst seviyelerde yaşamamız gereken zor zamanlarda ticari çıkarlar peşinde koşan zihniyetleri kınadı. Başkan Işık, ilçede de muhtemel fahiş fiyat uygulamalarının önüne geçebilmek adına denetimleri sıklaştırdıklarını kaydetti.  


Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor
SERİK’TE 7. FERMALI AV KÖPEKLERİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ Serik Avcılık Atıcılık Derneği tarafından düzenlenen 7. Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması Antalya’da yapıldı.
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 2 MİLYONU GEÇTİ Antalya'ya yılın şubat, mart. nisan ve mayıs ayında 2 milyon 66 bin 962 turist geldi. Bu sayı, kent turizminde tüm zamanların en iyi başlangıcı olarak tarihe geçti.
Senirkent'te 25 İşçi İşten çıkarıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Senirkent'te yeni başkanın ilk icraatı ne oldu
Yalvaç Belediye Meclisi iki kritik maddeye onay vermedi Kamuoyunun merakla beklediği araç satışı ile GÖLTAŞ hisselerinin satışı konusunda meclis Başkan Kodal’a vize vermedi.