Bursa İnegöl AVM’de açık havada bayram alışverişi


Gündem 6.07.2021 16:30:00 0
Bursa İnegöl AVM’de açık havada bayram alışverişi

Bursada her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, aileler ve sevenlerin kavuştuğu, dostlukların pekiştiği Kurban Bayramı öncesinde yeni kampanyasını hayata geçiriyor.

BURSA (İGFA) - Bursada yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM, 9 Temmuz tarihinde başlayacak olan stoklarla sınırlı Bayram Kampanyası ile 350 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine, Gönül Kahvesi’nden 100 gram kahve ve 2’li fincan seti hediye edecek.

Ziyaretçiler alışveriş sonrası hediyelerini Migros holündeki kampanya noktasından teslim alacaklar. İnegöl AVM, 10 Temmuz’dan itibaren her cumartesi günü için organize edeceği canlı müzik dinletisi ile de ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatacak.


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti