Bursa LÖDER'den Anıtkabir ziyareti

Bursa LÖDER'den Anıtkabir ziyareti


Yaşam 17.10.2024 21:54:39 0
Bursa LÖDER

Bu yıl 30. yılını kutlayan kısa adı Bursa LÖDER olan Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği, yönetim kurulu üyeleri, gönüllüleri , tedavi sürecindeki çocuklar ve aileleri ile birlikte Cumhuriyetimizin 101. Yılında Atamızı ziyaret ettiler.

BURSA (İGFA) - Çocukların ilk kez Anıtkabir ziyareti yaptığı törende duygusal ve unutulmaz anlar yaşandı. Osmangazi Belediyesi ve  Başkanı Sayın Erkan Aydın’ın destekleri ile ulaşımı gerçekleştirilen ziyarette Bursa LÖDER Başkanı Prof. Dr Adalet Meral Güneş anı defterine duygularını dile getirdi.

“Bilimin ışığında, gösterdiğin yolda, çağdaş uygarlık seviyesinde olabilmek için çok çalışacağız. Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Biz umutla gösterdiğin yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Ne mutlu Türküm diyene” diyerek törene katılan ekibin gözlerini doldurdu.

Ziyaret hatırası olarak çocuklara Nutuk hediye eden Bursa LÖDER ekibi, Atamızın izinde, sağlıklı ve güçlü bir nesil için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Dernek hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adalet Meral Güneş, BURSA LÖDER'in 30 yıldır Bursa Uludağ Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji bölümlerini destekleyen, tedavi gören hasta ve ailelerine yardım amacıyla kurulmuş bir sivil toplum kuruluşu olduğunu anımsattı.


AK Parti Sütçüler ilçe başkanı Adem Kılıç görevi bıraktı AK Parti Sütçüler İlçe Başkanlığı görevini yürüten Adem KILIÇ, cumartesi günü yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.
Bursa LÖDER'den Anıtkabir ziyareti Bursa LÖDER'den Anıtkabir ziyareti
Düzce Akçakoca'da hortum çıktı Düzce Akçakoca'da hortum çıktı
AK Partili Efkan Ala'dan 'çözüm süreci' açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, "yeni çözüm süreci" tartışmalarına ilişkin, "Bizim şu anda masamızda böyle bir şey yok." dedi.
Yenidoğan çetesine ilişkin fezleke hazır! Bebek ölümlerine neden olan ihmaller sıralandı İddianamede suç örgütü elebaşısı şüpheliler F.S. ile İ.G'nin 10 kez "kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi", "nitelikli dolandırıcılık", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve 11 kez uygulanmak üzere "resmi belgede sahtecil