Bursa Metropoliti’nden Nilüfer’e nezaket ziyareti


Gündem 2.07.2021 16:30:00 0
Bursa Metropoliti’nden Nilüfer’e nezaket ziyareti

İstanbul Rum Ortodoks Patrikhanesi Bursa Metropoliti Yuakim Billis Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e nezaket ziyaretinde bulundu.

BURSA (İGFA) - Mart ayında göreve başlayan İstanbul Rum Ortodoks Patrikhanesi Bursa Metropoliti Yuakim Billis, Nilüfer Belediyesini ziyaret etti. Her yıl Temmuz ayında eski bir Rum Ortodoks kilisesi olan Gölyazı Kültürevi’nde valilik izni ve Nilüfer Belediyesi’nin destekleri ile ayin gerçekleştirdiklerini ancak pandemi nedeniyle geçtiğimiz iki yılda bunu gerçekleştiremediklerini hatırlatan Billis, bu yıl düzenlemeyi planladıkları ayin için Nilüfer Belediyesi’nin gerekli desteği sağlayacağına inandığını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise “Kent yöneticileri olarak bizler dil, dini, ırk ayrımı yapmadan yurttaşlarımıza ve kentimizi ziyarete gelen insanlara hizmet etmek için çalışıyoruz. Ziyaretiniz ve Bursa’ya olan sevginiz beni çok mutlu etti. Bu topraklarda yüzyıllarca birlikte yaşadığımız insanların yeniden güçlü ilişkiler kurabilmeleri için birçok sebep ve ortak nokta var. Bizler bu doğrultuda elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.


Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde görev değişimi Isparta Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürütmekte iken makamın olurları ile Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne ataması yapılan Rifat Ataş Bölge Müdürlüğü...
FETÖ'NÜN BAŞKENTİ ISPARTA'DA OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR Isparta Emniyet Müdürlüğü, yürüttüğü başarılı operasyonlarla, Isparta'da yaşayan FETÖ mensuplarını tek tek yakalayarak adalete teslim ediyor.
Mansur Yavaş'ın abisi Burdur'da kaza yaptı! Antalya’dan Denizli istikametine seyir halinde olan aracıyla kaldırıma çıkarak kaza yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın abisi hafif yaralandı.
Kocaaliler belediyesi'nden yeni hizmet: Ücretsiz taziye çadırı Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor.
BUCAK BELEDİYESİ ORGANİZASYONU İLE VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN Burdur'un Bucak ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Umut Kaya konseriyle kutlandı.