Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir’den 'Yanınızdayız' mesajı

Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir’den 'Yanınızdayız' mesajı


Yaşam 2.05.2024 15:27:18 0
Bursa Nilüfer

Bursa Uludağ Üniversitesi Öğrenci Toplulukları’nı makamında kabul eden Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, gençlerin sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Gençler ve kadınların öncelikleri arasında olduğunu vurgulayan Özdemir, “Her zaman gençlerin yanında olacağız” dedi.

BURSA (İGFA) - Bursa Uludağ Üniversitesi Öğrenci Toplulukları’nı temsil eden öğrenciler, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti.

Öğrenciler bu ilk buluşmada yaşadıkları sorunların yanı sıra gerçekleştirmek istedikleri projeleri de Başkan Özdemir ile paylaştı. Gençlik Haftası’nda hayata geçirecekleri festival ile ilgili bilgi veren gençler, desteklerinden dolayı Başkan Özdemir’e teşekkür ettiler.

Topluluk adına konuşan Burhan Kurtulmuş Aytoslu, “Üniversitede 10 yıldır şenlikler  yapılmıyordu. Adaylığınız döneminde ‘Böyle bir etkinlik yaparsak, arkamızda durur musunuz?’ diye sorduk siz de olumlu cevap verdiniz. Kazandınız ve biz de şimdi tekrar destek istemek için geldik. Bu şenliklerimiz için de bir eşik olacak” diye konuştu.

Üniversitedeki öğrenci topluluklarının düzenleyeceğini festivale destek vereceklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, seçim öncesi söyledikleri yerde durduklarını yineledi. Gençler ve kadınların öncelikleri arasında olduğunu vurgulayan Başkan Özdemir, “Her zaman olabildiğince gençlerin de yanında olacağız. Nilüfer Belediyesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi’nin bir bütün olarak çalışmalar yapması lazım” diye konuştu.

Öğrencilerin sosyal hayata ilişkin sorunlarını da dinleyen Başkan Özdemir, yemek ihtiyaçlarını nasıl karşıladıklarını sordu. Hayat pahalılığının farkında olduklarını ve öğrencilerin en büyük sorunlarından birinin de yemek olduğunu ifade eden Şadi Özdemir, her kesimin sağlıklı ve ekonomik yemek yiyebileceği lokantalarla ilgili projesini de öğrencilere anlattı. Başkan Özdemir, lokanta projesini  hızlıca hayata geçirmek istediklerini de sözlerine ekledi.


2024 yılı Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi Başvuruları Başladı! Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde, 2002’den bu yana binlerce gence kapılarını açan, yaz, kış ve tematik kamplar olarak Ulusal Kamp Dönemi...
Ülkü’de Bilim Ve Bahar Şenliği Isparta Ülkü İlkokulu tarafından düzenlenen Bilim ve Bahar Şenliğinde öğrenciler bilim standı ve okul kermesi ile güzel bir gün geçirdiler.
Öğrenciler Eğirdir gölü kıyılarında çevre temizliği yaptı Öğrenciler Eğirdir gölü kıyılarında çevre temizliği yaptı
TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR
ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER