Bursa Nilüferde üretici pazarlarına düzenleme


Gündem 4.11.2021 12:00:00 0
Bursa Nilüferde üretici pazarlarına düzenleme

Bursada Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi’nin üretici pazar alanlarında gerçekleştirdiği düzenlemeleri yerinde incelerken, pazar alışverişi de yaptı.

BURSA (İGFA) -  Bursa'nın Nilüfer ilçesinde üretici pazarlarında tezgah açan çiftçilerin, üretici kayıt sistemi güncellendi. Nilüfer Belediyesi bu kapsamda ürettikleri ürünleri belgeleyen çiftçiler için üretici kimlik, tanıtım kartları ve yer bildirimleri hazırlanarak, ürün fiyat etiketleri oluşturuldu.

Gerçekleştirilen düzenlemeleri yerinde inceleyerek pazardaki üreticilerden alışveriş yapan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Çamlıca, Konak, Görükle ve Karaman mahallelerinde kurulan üretici pazar alanlarında bölgemizde yetiştirilen tarım ürünlerinin aracısız olarak ve uygun fiyatlarla vatandaşlara sunulmasına özen gösterdiklerini söyledi. Başkan Erdem, üreticinin de tüketicilerin de memnun olacağı bir alışveriş düzeni oluşturmak için çalıştıklarını kaydetti. 

Nilüfer ilçesinde hali hazırda Salı günü Görükle, Çarşamba günü Konak, Cumartesi günü Çamlıca, Pazar günü ise Karaman mahallelerinde kurulan üretici pazar alanlarında toplam 220 çiftçi, ürettikleri ürünlerin satışını gerçekleştiriliyor.

 


Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika
Başkan Başdeğirmen: Birlik beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz Başkan Başdeğirmen: Birlik beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz
Altyapıdan gelen gençlerimizin istek ve hırsları bizi daha ileri götürecektir Altyapıdan gelen gençlerimizin istek ve hırsları bizi daha ileri götürecektir
KONYAALTIN'DA BEBEKLER VE BABALARI KIYASIYA YARIŞTI Konyaaltı Belediyesi’nin 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında gerçekleştirdiği “Bebek Günleri” ‘Bebek Emekleme Yarışması’ ve ‘Babalarla Bebek Bezi Bağlama Yarışması’ ile sona erdi. Babaların ve bebeklerin renkli görüntüler oluşturd
Kumluca 25.tarım ve seracılık festivalinde kadınlar matinası etkinliği Kumluca 25.Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen Kadınlar Matinesi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.