Bursa Nilüfer'e 'Rotary'den oyuncak bağışı

Bursa Nilüfer'e 'Rotary'den oyuncak bağışı


Yaşam 20.03.2025 15:30:26 0
Bursa Nilüfer

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi çocuklar için kurduğu “Oyuncak Evi”ndeki oyuncaklar, Osmangazi Rotary Kulübü’nün yaptığı bağışlarla arttı.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi’nin ücretsiz oyuncak ulaştırdığı “Oyuncak Evi”, ihtiyaç sahibi Nilüferli çocukları sevindiriyor.

Osmangazi Rotary Kulübü de düzenlediği “Oynamıyorsan Oynat” projesi kapsamında topladığı oyuncakları, Nilüfer Oyuncak Evi’ne bağışladı.

Osmangazi Rotary Kulübü Başkanı Umut İncir ve kulüp üyeleri 2-12 yaş aralığındaki çocuklara uygun toplanan oyuncakları, Nilüfer Belediyesi adına Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin’e “Oyuncak Evi”nde teslim etti.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, Oyuncak Evi’nin önemli bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek, “Nilüfer Belediyesi olarak çok önemli işler yapıyoruz. “Oyuncak Evi” projesi de gerçekten çok kıymetli. Çocukların yüzündeki mutluluğu görmek, bizim için en büyük motivasyon kaynağı. STK’larla işbirliğine her zaman açığız ve yeni projelerde de yer almaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Osmangazi Rotary Kulübü Başkanı Umut İncir ise, “Nilüfer Belediyesi, bu tür sosyal projelere her zaman destek veriyor. Kapılarını açarak bizlere yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Nilüfer Belediyesi ve gönüllü bağışçılar sayesinde; Nilüfer’de ikamet eden ihtiyaç sahibi tüm çocuklar, Nilpark AVM’de bulunan Oyuncak Evi’ndeki oyuncakları, aileleriyle giderek ücretsiz alabiliyorlar.

Sillyon’daki Asırlık Yörük Evleri Turizme Kazandırılıyor Antalya Serik’teki Sillyon Antik Kenti’nde bulunan asırlık Yörük-Türkmen evleri restore edilerek turizme kazandırılıyor; yapılardan biri, Kadir İnanır’ın rol aldığı Köprü filmiyle anılan “Kadir İnanır Evi” olarak ziyaretçileri ağı
Antalya merkezli dolandırıcılık operasyonu: 480 bin liralık vurgun Antalya’da kendilerini polis olarak tanıtan 3 şüpheli, yüksek kâr ve banka promosyonu vaadiyle 4 vatandaşı 480 bin lira dolandırdı; düzenlenen operasyonda yakalanan zanlılardan 2’si tutuklandı.
SGK İl Müdürü Balban’dan Hizmet-İş’e Ziyaret Isparta SGK İl Müdürü Bayram Balban’dan Hizmet-İş Sendikası’na Ziyaret
Isparta’da Orman Haftası’na Özel Fidan Dağıtımı Isparta Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen fidan dağıtım etkinliği, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Antalya’da rüşvet soruşturması derinleşiyor: Şoför ve koruma gözaltında Tutuklu Başkan Muhittin Böcek’in yakın ekibinde yer alan iki isim, rüşvet ve irtikap soruşturması kapsamında gözaltına alındı.