Bursa Osmangazi'de AK Parti mahalle başkanlarıyla buluştu

Bursa Osmangazi'de AK Parti mahalle başkanlarıyla buluştu


Gündem 12.02.2025 08:15:07 0
Bursa Osmangazi

Bursa'da AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nın mahalle başkanlarıyla gerçekleştirdiği 4 etaplık toplantı serisinin ilk buluşması gerçekleştirildi.

BURSA (İGFA) - Bursa Osmangazi'de AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş başkanlığında düzenlenen mahalle başkanlarıyla buluşmada, mahallelerin ihtiyaçları, vatandaşların talepleri ve teşkilatın saha çalışmaları ele alındı.

Osmangazi’nin farklı mahallelerinden gelen mahalle başkanlarıyla yapılan toplantıda konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, teşkilatın mahalle başkanlarıyla kurduğu güçlü bağın önemine vurgu yaptı. Başkan Kurtuluş, “En büyük gücümüz, yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduğumuz mahalle başkanlarımız! Onlarla kurduğumuz sağlam bağlar sayesinde, mahallelerimizdeki sorunlara hızlı ve etkili çözümler üretiyoruz” dedi.

Toplantıda, mahalle başkanları kendi bölgelerinde karşılaştıkları sorunları ve vatandaşlardan gelen talepleri dile getirdi.  Mahalle başkanlarıyla düzenlediği bu buluşmaları dört aşamalı bir program halinde sürdürmeyi planladıklarını belirten Başkan Kurtuluş, söz konusu toplantıların sadece sorunları tespit etmekle kalmayacağını, aynı zamanda çözüm yollarını geliştirmek için önemli bir zemin oluşturacağını söyledi.


Malezya Başbakanı Togg'un şoför koltuğundan o anları paylaştı Malezya Başbakanı Togg'un şoför koltuğundan o anları paylaştı
Yusuf Alemdar Bilim Merkezi’nin imzasını gençlerle attı: Dev proje için resmi süreç başladı! Yusuf Alemdar Bilim Merkezi’nin imzasını gençlerle attı: Dev proje için resmi süreç başladı!
Kocaeli Çayırova'da spor yatırımları sürüyor Kocaeli Çayırova'da spor yatırımları sürüyor
TGF'den Basın İlan Kurumuna açık sorular! BİK Genel Müdürü tehditlerini sürdürüyor! TGF'den Basın İlan Kurumuna açık sorular! BİK Genel Müdürü tehditlerini sürdürüyor!
MEB Bursluluk Sınavı ile ilgili merak edilenler MEB Bursluluk Sınavı ile ilgili merak edilenler