Bursa Osmangazide Başkan Dündara iade-i ziyaret

Bursada Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a iade-i ziyarette bulundu.


Gündem 13.10.2021 14:00:00 0
Bursa Osmangazide Başkan Dündara iade-i ziyaret

BURSA (İGFA) - Son kararname ile Bursa'nın Osmangazi ilçesine atanan Kaymakam Ali Partal, iade-i ziyaretlere başladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret eden  Kaymakam Partal’a yerel yönetim olarak ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Dündar, “Osmangazi’yi Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak için bundan önceki kaymakamlarımızla olduğu gibi Ali Partal Kaymakamımızla da birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını” söyledi.

Osmangazi Meydanı, Osmangazi Atletizm Salonu, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi gibi projelerin maketlerini dikkatle inceleyen Kaymakam Partal, her bir projenin birbirinden özel ve önemli olduğuna vurgu yaptı. Kaymakam Partal, projelerin şantiyelerini de gezmek istediğini Başkan Dündar’a iletti. Başkan Dündar da, en kısa zamanda bir program düzenleyerek Kaymakam Partal’a projelerin şantiye alanlarını gezdireceklerini söyledi.


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti