Bursa Şehir Hastanesinde gelişigüzel park sorunu tepki çekiyor

Bursa Şehir Hastanesinde gelişigüzel park sorunu tepki çekiyor


Yaşam 17.10.2024 15:58:32 0
Bursa Şehir Hastanesinde gelişigüzel park sorunu tepki çekiyor

Bursa Şehir Hastanesi, şehrin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olarak her gün binlerce hastaya hizmet veriyor. Ancak son dönemde hastanenin acil servisi ve ambulans girişine yapılan sorumsuz araç parkları, hem sağlık çalışanlarını hem de hastaları zor durumda bırakıyor.

BURSA (İGFA) - Hastane etrafında ve altında geniş otopark alanları olmasına rağmen bazı vatandaşların, kurallara uymayıp araçlarını acil servis önüne park etmeleri tepkilere neden oluyor.

Acil servisin önüne yapılan bu usulsüz parklar, hastaneye ulaşmak için zamanla yarışan ambulansların işini zorlaştırıyor. 

Bir hasta yakını, “Burada kimin ne kadar acil bir durumu olduğunu bilemeyiz. O yüzden acil önüne park etmek kabul edilemez. Otopark varken neden buraya park ediyorlar, anlamıyoruz.” diyen bir hasta yakını, bu sorunun yetkililer tarafından daha sıkı denetlenmesi gerektiğini belirtti.


Bursa LÖDER'den Anıtkabir ziyareti Bursa LÖDER'den Anıtkabir ziyareti
Düzce Akçakoca'da hortum çıktı Düzce Akçakoca'da hortum çıktı
AK Partili Efkan Ala'dan 'çözüm süreci' açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, "yeni çözüm süreci" tartışmalarına ilişkin, "Bizim şu anda masamızda böyle bir şey yok." dedi.
Yenidoğan çetesine ilişkin fezleke hazır! Bebek ölümlerine neden olan ihmaller sıralandı İddianamede suç örgütü elebaşısı şüpheliler F.S. ile İ.G'nin 10 kez "kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi", "nitelikli dolandırıcılık", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve 11 kez uygulanmak üzere "resmi belgede sahtecil
MEB'den Okul Ders Saatleri İçin Yeni Genelge Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelindeki 81 il valiliğine, okullardaki ders saatlerinin düzenlenmesi konusunda bir genelge gönderdi.