Bursa Uludağ’da kaybolan kadını arama çalışmaları sürüyor


Gündem 25.07.2021 17:30:00 0
Bursa Uludağ’da kaybolan kadını arama çalışmaları sürüyor

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Uludağda Cuma gününden bu yana kayıp olan 59 yaşındaki Gülfiye Boynukısa için başlatılan arama -kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi.

BURSA (İGFA) - Uludağda odun toplamak için gittiği ormanda kaybolan 59 yaşındaki Gülfiye Boynukısa için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Uludağda 23 Temmuz Cuma gününden bu yana kayıp olan Gülfiye Boynukısa için başlatılan arama-kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi. Drone ve termal kameralarla, 263 kişilik sivil ve resmi ekiplerin yaptığı aramalarda bölgede teyakkuz halinde olduklarını kaydeden Vali Canbolat, "Canlı olarak elde edebileceğimizi düşünüyoruz. Allahtan ümit kesilmez. Bulunana kadar arama kurtarma çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kaybolduğu bölgenin 8 kilometrekarelik alanını parselasyon yaparak ekiplerimiz tarama faaliyetini sürdürüyorlar. Bugün bu faaliyetten ümitliyiz" diye konuştu.

https://twitter.com/BursaValiligi/status/1419284119058583554

Karabağlar Hıdırellez Şenliği ile baharı selamlayacak Karabağlar Hıdırellez Şenliği ile baharı selamlayacak
Malatya'da vatandaşlara ücretsiz fide desteği Malatya'da vatandaşlara ücretsiz fide desteği
Cem Bölükbaşı Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda ikinci yarışına çıkacak Cem Bölükbaşı Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda ikinci yarışına çıkacak
Başkan Aydoğmuş: "Yozgat spor alanında daha da ileriye gidecek" Başkan Aydoğmuş: "Yozgat spor alanında daha da ileriye gidecek"
Mehmet Özcan, GÜNEKAB meclis başkanlığına seçildi Mehmet Özcan, GÜNEKAB meclis başkanlığına seçildi